Current time in Vietnam:
Croatian

Zašto nam podnijeti zahtjev za vijetnamsku vizu?

Zašto predati zahtjev kod nas?

Mali troškovi: Molimo vas da provjerite ukupan iznos troška za izdavanje vize pri vijetnamskom veleposlanstvu ili konzulatu u svojoj zemlji i usporedite ga s našim cijenama za, primjerice, jednomjesečnu vizu s jednokratnim ulaskom u zemlju. Takva viza kod nas košta samo 6 $ + 25 $ (6 $ je naknada za uslugu koju plaćate nama da pribavimo pismo odobrenja vize, a 25 $ je vizna pristojba koja se plaća kako bi se vizni pečat stavio u vašu putovnicu).

Bez gnjavaže: Ne morate kontaktirati vijetnamsko veleposlanstvo ili konzulat za bilo kakvu proceduru, samo napravite internetsku prijavu i primit ćete pismo odobrenja vize e-poštom, potom ga ispišite kako biste ga predočili prilikom ukrcavanja u zrakoplov i pri preuzimanju svoje vize po dolasku u zemlju.

Jednostavno za ispravke: Nemoguće je promijeniti datume ulaska u zemlju i izlaska iz nje ako ste vizu ishodili od veleposlanstva, no s vizom u zračnoj luci mijenjanje datuma ulaska i izlaska je jednostavno.

Tražite li vizu pri veleposlanstvu, morate platiti cijeli iznos, ali s našom uslugom plaćate 6 $ naknade dok ne preuzmete vizu za putovnicu kada stignete u Vijetnam. Stoga, za vas je to manji trošak u slučaju da je vaše putovanje odgođeno ili otkazano.

Veleposlanstvo traži dodatnu papirologiju (pismo odobrenja vize) ako se prijavljujete za poslovnu vizu kod njih, no mi to ne tražimo. Državljani pojedinih zemalja poput Irana, Iraka, Omana, Ujedinjenih Arapskih Emirata, Pakistana, Bangladeša itd. moraju imati pismo odobrenja vize od vijetnamskog Useljeničkog ureda čak i onda kada se prijavljuju za turističku vizu, a ako angažiraju nas, do svoje vize u zračnoj luci mogu doći mnogo jednostavnije.

Brza usluga i 24-satnu podrška: Odjel za izdavanje viza pri konzulatu otvoren je samo nekoliko sati u danu tjedno. Međutim, za vizu u zračnoj luci možete se prijaviti u bilo koje vrijeme: danju ili noću, čak i tijekom državnih praznika. Naš mrežni servis je dostupan 24 sata na dan i sustavno automatiziran. Ured za vize po dolasku u zračnoj luci također radi non-stop.

Uvijek se trudimo da budete sretni i zadovoljni našom uslugom.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.