Current time in Vietnam:
Croatian

Tko sve treba vizu za Vijetnam?

Samo građani određenih zemalja ne trebaju Vijetnamsku ulaznu vizu pri ulasku u Vijetnam. Većina građana ASEAn organizacije ne trebaju vizu za posjetu Vijetnama u roku 30 dana. Građani Koreje, Japana, Norveške, Danske, Švedske, Finske i  Rusije ne moraju imati Vijetnamsku ulaznu vizu kako bi ušli u Vijetnam, ako će se zadržati manje od 15 dana. Svi ostali građani moraju izvaditi vizu prije dolaska( Vijetnamska viza može biti izdana u Vijetnamskom konzulatu ili ambasadi ) ili pismo dozvole za Vijetnamsku vizu( viza može biti izdana na bilo kojem Vijetnamskom aerodromu )dobiveno prije dolaska u Vijetnam.

U sljedećim paragrafima ćemo vam iznijeti dodatne informacije o iznimkama u Vijetnamskoj vizi:

– Građani Tajlanda, Indonezije, Singapura, Malezije, Mianmara, Kambodže, Laosa, Filipina i Bruneja ne moraju imati Vijetnamsku vizu za putovanje u Vijetnam ukoliko će ostati kraće od 30 dana.

– Građani Koreja, Japana, Norveške, Danske, Švedske, Finske i Rusije ne trebaju Vijetnamsku vizu ukoliko planiraju ostati kraće od 15 dana.

– Građani Mianmaru ne moraju imati vijetnamski vizu za putovanje u Vijetnam, ako boravak traje manje od 14 dana.

– Korisnici APEC poslovnih karata ne moraju imati vizu ako planiraju ostati kraće od 60 dana.

-Vijetnamska ulazna viza nije potrebna za putovanje Phu Quoc otocima (Vijetnam). Stranci i Vijetnamci  koji imaju strane putovnice koji uđu u Vijetnam kroz internacionalne granice te otputuju u Phu Quoc otoke i ostanu tu manje od 30 dana će također biti izuzeti od vađenja vize . Putovnice moraju biti validne barem još 45 dana. Nakon što stignete na Phu Quoc otoke, ukoliko želite otići na druge lokacije ili ostati na Phu Quoc otocima duže od 30 dana Imigracijski ured će biti odgovoran za izdavanje viza na licu mjesta.

-Vijetnamska ulazna viza nije potrebna za Vijetnamce u inozemstvu ukoliko ostanete manje od 90 dana i imate certifikat o izuzimanja od vijetnamske vize.

To su informacije o izuzetcima oko Vijetnamske vize koje trebate znati.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.