Current time in Vietnam:
Croatian

Što je pismo o odobrenju vijetnamske vize?

Što je pismo odobrenja vize?

Pismo odobrenja vize je pismo koje je vijetnamski Odjel za useljeništvo (vijetnamska vlada) odobrio, potpisao i stavio crveni pečat. Pismo vam dopušta da se ukrcate i podignete svoju vizu po dolasku u bilo koju od četiriju međunarodnih vijetnamskih zračnih luka.

– Naravno, dobit ćete skupne prijave ili one za do 30 osoba, a imena svih prijavitelja su ispisana u istom pismu. Takva vrsta skupnog pisma je povoljnija.

skupno pismo odobrenja vize

– Ako ste zabrinuti zbog privatnosti ili sigurnosti, možete zatražiti svog agenta za privatno pismo odobrenja koje će glasiti samo na vaše ime te, ako je to primjenjivo, imena članova obitelji ili prijatelja koji putuju s vama. Ova vrsta pisma iziskuje dodatne troškove.

Privatno pismo odobrenja vize

Ispišite cijelo pismo odobrenja (poželjno u boji, no nije nužno) i nemojte zaboraviti ponijeti ga sa sobom! Neke aviokompanije će vas tražiti pismo na uvid prije nego se prijavite za let ili prije ukrcaja u zrakoplov. Pismo će vam također trebati i na šalteru za izdavanje vize po dolasku kada stignete u vijetnamsku zračnu luku.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.