Current time in Vietnam:
Croatian

Vijetnamska viza za putovanja

Želite putovati u Vijetnam ali ne znate koja je viza pogodna za vas? Ne brinite se.

Poprilično ste zbunjeni oko jednostruke i višestruke vize za ulazak u Vijetnam? Pitate se da li putovati u Vijetnam s poslovnom ili s turističkom vizom? Ne brinite se, pogledajte ispod:

Višestruka viza vam omogućava neograničen broj ulazaka i izlazaka u/iz Vijetnama u roku 1 ili 3 mjeseci( u zavisnosti na koliko ste izvadili vizu ). Jednostruka viza vam omogućava samo jedan ulazak u Vijetnam.

Ukoliko imate poslovnu vizu, a želite putovati u Vijetnam kao turist, ne brinite jer s poslovnom vizom možete putovati kroz Vijetnam bez ikakvih problema. Svejedno, molimo vas da zapamtite da se prijavite za poslovnu vizu ukoliko namjeravat ići u Vijetnam iz poslovnih razloga. Molimo vas da nam pošaljete e-mail na info@vietnamimmigration.com ukoliko putujete u Vijetnam iz poslovnih razloga, a mi smo vam organizirali vizu za turističku svrhu, naravno nećemo vam naplatiti nikakvu naknadu za tu promjenu.

Molimo pošaljite e-mail na info@vietnamimmigration.com za više informacija ukoliko informacije napisane iznad ne zadovoljavaju vaša pitanja.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.