Current time in Vietnam:
Croatian

Vijetnamska poslovna viza

Treba te se prijaviti za Vijetnamsku poslovnu vizu ukoliko želite doći poslom u Vijetnam.

Molimo vas da zapamtite da ukoliko želite raditi legalno u Vijetnamu, morate imati radnu dozvolu Vijetnama i poslovnu vizu koja je samo jedan od uvjeta za koje trebate ispuniti za radnu dozvolu. Radna dozvola je nešto potpuno drugo od Vijetnamske vize, te nemojte misliti da ćete raditi legalno u Vijetnamu samo s poslovnom vizom.

Mi organiziramo pismo odobrenja za dobivanje poslovne vize pri dolasku na jedan od Vijetnamskih aerodroma. Za turiste sređujemo jednomjesečne vize, dok za radnike i poslovne ljude sređujemo tromjesečne vize.

Ukoliko ste vi željeli poslovnu vizu, a mi vam organizirali pismo odobrenja z turističku vizu, molimo obavijestite nas preko e-mail na info@vietnamimmigration.com brzo kako bi pitali za novo pismo odobrenja za poslovnu vizu, naravno ovo vam nećemo dodatno naplatiti.

Ukoliko ste vi željeli turističku vizu, a mi vas greškom organizirali poslovnu vizu, budite bez brige. S poslovno vizom možete putovati gdje god hoćete bez da je morate mijenjati.

S poslovnom vizom možete bez ikakvih poteškoća putovati duž cijelog Vijetnama ali ukoliko pokušate s turističkom vizom pronaći legalno zaposlenje, suočiti ćete se s problemima.

Molimo vas ukoliko spadate u jedno od dolje navedenih kategorija aplicirate za poslovnu vizu ( ovo su neki slučajevi s kojim smo mi imali iskustva, također bismo vam bili veoma zahvalni ukoliko biste vi podijelili s nama vaša iskustva na info@vietnamimmigration.com):

Za pomorca koji namjerava doći u Vijetnam avionom, a ona želi otići na brod poslovno ili izaći iz Vijetnama brodom mora aplicirati za poslovnu vizu.

Posada također mora aplicirati za poslovnu vizu.

Ljudi koji namjeravaju prisustvovati internacionalnim sastancima također se trebaju prijaviti za Vijetnamsku poslovnu vizu.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.