Current time in Vietnam:
Croatian

Proces za Vijetnamsku vizu online

U osnovi, u roku od 24 sata nakon što ste izvršili uplatu mi ćemo vam poslati pismo odobrenja za vašu vizu na aerodrom. Molimo pošaljite nam email na info@vietnamimmigration.com ukoliko ne dobijete pismo odobrenja u roku 24 sata.

U nastavku vam objašnjavamo postupak.

Korak 1.

Nakon što nam pošaljete vašu aplikaciju za vizu online na našoj stranici www.vietnamimmigration.com, dobit ćete potvrdu od nas da smo primili vašu aplikaciju.

Poslati ćemo vam zahtjev za uplatu novca najkasnije u roku jednog radnog sata, nakon što pregledamo vašu aplikaciju kako bismo bili sigurni da će biti prihvaćena. Primamo uplate s kreditnih kartica, Paypal-a, Western Union-a ili direktnim transferom iz banke.

Korak 2.

U roku od 24 sata nakon što smo primili uplatu, mi ćemo poslati pismo odobrenja iz e-mail za dobivanje vize po dolasku na aerodromima u Vijetnamu (Ho Chi Minh ili Hanoi ili Danang ili Cam Ranh). Pismo odobrenja će biti poslan poštom u JPEG ili PNG ili PDF formatu. Molimo pošaljite email info@vijetnamviza.com ako dobijete pismo odobrenja u roku od 24 sata

Korak 3.

Nakon što dobijete pismo odobrenja, morate ga odštampati i pokazati ga prilikom ukrcavanja u avion i podizanja vaše vize na nekom od Vijetnamskih aerodroma u Hanoi, Ho Chi Minh ili Saigon i Danang. Bez pisma dozvole ne možete ući u Vijetnam da podignete vizu.

Molimo vas  da pripremite 2 slike veličine 4x6cm ili veličine za putovnicu u vašoj zemlji+novca u USD valuti za troškove štampanja ili imigracijske provizije na aerodromu – 25USD za jednu ulaznu vizu ili 50USD/svaka za više ulaznih viza.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.