Current time in Vietnam:
Croatian

Vijetnamska viza za djecu

Za roditelje i djecu koji žele zajedno putovati u Vijetnam i žele podići svoju vizu na aerodromu, molimo vas da ne zaboravite prijaviti pismo odobrenja i za vas i za vašu djecu.

Djeca se moraju prijaviti za pismo odobrenja kako bi dobili vizu pri dolasku na Vijetnamski internacionalni aerodrom kao i odrasli, ali ne moraju plaćati proviziju pečata ukoliko se nalaze na istoj putovnici kao i roditelji.

Molimo vas da nam pošaljete e-mail na info@vietnamimmigration.com ukoliko imate više iskustva s ovim problemom, kako bi ste pomogli ljudima u ovakvim situacijama da uživaju svoj put u Vijetnam bez problema.

Mnogi putnici izrade plan o posjeti vijetnamu, ali zaborave izvaditi pismo odobrenja za svoju djecu, pa se ne mogu ukrcati na avion i cio put biva uništen, stoga vas molimo da podijelite svoje iskustvo s nama.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.