Current time in Vietnam:
Croatian

Najlakši način podnošenja zahtjeva za vizu za Vijetnam online

Vijetnam je prekrasna zemlja koja svake godine privlači milijune turista. Od zadivljujućih krajolika do bogate kulture i povijesti, u ovom dragulju jugoistočne Azije svatko ima nešto što može istražiti. Ako planirate putovanje u Vijetnam, možda se pitate kako dobiti vizu. Srećom, Vijetnam je putnicima nevjerojatno olakšao online podnošenje zahtjeva za vizu. U ovom ćemo vas članku voditi kroz postupak online podnošenja zahtjeva za vizu za Vijetnam i zašto biste trebali odabrati VietnamImmigration.com kao svoju web stranicu za ovu uslugu.

Uvod u vijetnamsku online vizu:

Prošli su dani kada smo morali prolaziti kroz gnjavažu posjeta veleposlanstvu ili konzulatu da bismo dobili vizu. Vijetnam je prihvatio tehnologiju i sada podnositeljima zahtjeva omogućuje jednostavno podnošenje zahtjeva za vizu online. Postupak je jednostavan, praktičan i štedi vam vrijeme i trud. Sve što trebate je internetska veza i nekoliko potrebnih dokumenata, a vizu za Vijetnam možete dobiti u roku od nekoliko dana.

Vodič korak po korak za podnošenje i dobivanje vize za Vijetnam online:

Prvi korak u online podnošenju zahtjeva za vizu za Vijetnam je posjet web stranici https://www.vietnamimmigration.com/apply-vietnam-visa/ . Ovo je web mjesto prilagođeno korisnicima i podnositeljima zahtjeva nudi besprijekorno iskustvo. Kada ste na web stranici, vidjet ćete odjeljak za “obrazac zahtjeva za vizu”. Kliknite na njega i bit ćete preusmjereni na stranicu na kojoj možete ispuniti svoje osobne i putne podatke.

Sljedeći korak je priložiti skeniranu kopiju svoje putovnice i noviju fotografiju veličine putovnice. Provjerite je li vaša putovnica valjana najmanje šest mjeseci od datuma vašeg dolaska u Vijetnam. Fotografija mora biti visoke kvalitete i ispunjavati zahtjeve koje postavlja vijetnamska vlada. Nakon što ispunite obrazac i priložite potrebne dokumente kliknite na “pošalji”.

Zašto biste trebali odabrati VietnamImmigration.com:

Mnogo je web-mjesta koja nude usluge izdavanja viza za Vijetnam, ali VietnamImmigration.com ističe se svojom učinkovitom i pouzdanom uslugom. Imaju godine iskustva u ovom području i pomogli su tisućama putnika da dobiju vizu za Vijetnam bez ikakvih problema. Njihova je web stranica sigurna i imaju tim stručnjaka koji pregledavaju vašu prijavu kako bi osigurali da nema pogrešaka. Također nude korisničku podršku 24/7, tako da im se možete obratiti u bilo kojem trenutku ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica.

Prednosti online podnošenja zahtjeva za vizu za Vijetnam:

Jedna od glavnih prednosti online podnošenja zahtjeva za vizu za Vijetnam je pogodnost koju nudi. Cijeli proces možete dovršiti iz udobnosti vlastitog doma, bez potrebe da posjetite veleposlanstvo ili konzulat. Također vam štedi vrijeme i trud jer ne morate stajati u dugim redovima ili čekati danima da dobijete vizu. Dodatno, online usluga za izdavanje vize dostupna je 24/7, tako da se možete prijaviti u bilo koje vrijeme, čak i vikendom i praznicima.

Potrebni dokumenti za vizu za Vijetnam Online:

Da biste podnijeli zahtjev za vizu za Vijetnam online, trebat će vam vaša putovnica, novija fotografija veličine putovnice i valjana adresa e-pošte. Važno je osigurati da vaša putovnica vrijedi najmanje šest mjeseci od datuma vašeg dolaska u Vijetnam. Fotografija treba biti u boji, s bijelom pozadinom i bez dodataka poput šešira ili sunčanih naočala.

Jednostavan postupak za vizu za Vijetnam online:

Nakon što pošaljete svoju prijavu, tim na VietnamImmigration.com pregledat će je i poslati vam pismo odobrenja e-poštom u roku od 3-5 radnih dana. Ako ste u žurbi i hitno vam je potrebna viza, možete odabrati opciju “hitna usluga”, a vizu ćete dobiti u roku od 1 radnog dana.

Po dolasku u Vijetnam morat ćete predočiti svoje pismo odobrenja, zajedno s putovnicom i dvije fotografije veličine za putovnicu, na imigracijskom šalteru. Zatim ćete platiti naknadu za žigosanje, a viza će vam biti žigosana u putovnicu.

Ako trebate pogodnost, možete odabrati E-vizu u aplikaciji. Uz E-vizu, vizu ćete dobiti putem e-pošte i ne trebate je dobivati u vijetnamskoj zračnoj luci.

Zaključno, online podnošenje zahtjeva za vizu za Vijetnam najlakši je i najprikladniji način za dobivanje vize za vaše putovanje. S VietnamImmigration.com svoju vizu možete dobiti u roku od nekoliko dana, a da ne morate napuštati svoj dom. Dakle, ako planirate putovanje u Vijetnam, svakako koristite ovu jednostavnu i učinkovitu uslugu za dobivanje vize i uživajte u ljepoti i kulturi ove nevjerojatne zemlje.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.