Current time in Vietnam:
Croatian

Jednostavni koraci za dobivanje Vijetnamske vize

Vijetnam je zanosna država pokrivena zelenim livadama, lijepim padinskim cestama, prirodnim morem sa zalivom i fascinantnim obalnim područjima. Ovo su razlozi zašto mnogi turisti idu u Vijetnam svake godine. 

Ukoliko planirate odmor ili medeni mjesec u ovu fascinantnu zemlju, morate nabaviti vizu za Vijetnam. Ukoliko ljudi budu pokušali ući u v+Vijetnam, biti će deportirani smjesta.

Viza i ostale ulazno-izlani zahtjevi se mogu promijeniti redovito, tako da morate kontaktirati najbližu ambasadu ili konzulat kako bi dobili najsvježije podatke. Uobičajeno, postoje 4 vrste Vijetnamskih viza: turistička viza, studentska viza, poslovna viza i tranzitna viza. Turistička je validna  mjesec. Poslovna 3 mjeseca, a tranzitna 5 dana. Studentska viza se dogovara nakon što pristignete.

Dobivanje Vijetnamske vize je težak posao. Evo nekoliko laganih koraka, koji bi vam mogli pomoći u dobivanju Vijetnamske vize.

– Postoje 2 načina na koji možete dobiti svoju vizu za Vijetnam. Jedan je da dobijete vizu tako što se prijavite u najbližu Vijetnamsku ambasadu ili konzulat. Ukoliko nema konzulata ili ambasade u vašoj blizini, morate odbrati drugu opciju „Viza pri dolasku“

– Za razliku od nekadašnjih dana, vađenje vize nije toliko mukotrpan i danguban posao. S implementacijom elektronskih sistema za procesiranje putničke vize, dobivanje vize je jednostavno i brzo.  Viza pri dolasku je najbolja solucija za turiste koje su kratki s vremenom, ne mogu pronaći ambasadu ili konzulat ili ne žele poslati svoje putovnice.

– Prvo što morate uraditi je popuniti obrazac za vizu i potvrditi informacije za obradu vaše vize. Također morate platiti za usluge preko sigurnih online servisa.

– U roku od 2 dana dobiti ćete pismo odobrenja na vaš mail. Za ukrcavanje na avion morati ćete odštampati to pismo odobrenja i pričvrstiti dvije slike ( veličine za putovnicu )

– Kada stignete na internacionalni aerodrom u Vijetnamu, morati ćete pokazati pismo odobrenja u kutu za vize i morati ćete platiti za proviziju pečata. Vijetnamski imigracijski službenici će vam odštampati vizu na vašu putovnicu u roku 10- 15 minuta.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.