Current time in Vietnam:
Croatian

Kako dobiti vizu do Vijetnama?

Postoje 2 opcije dobivanja Vijetnamske vize:

1.Dobivanje Vijetnamske vize u Vijetnamskoj ambasadi prije nego dođete u Vijetnam. Možete posjetiti Vijetnamsku ambasadu i direktno zatražiti Vijetnamsku vizu, ili možete pečatiti postojeću vizu s pismom odobrenja iz Vijetnamskog imigracijskog ureda koji ima kod za podizanje vize u Vijetnamu. Oni će organizirati pismo odobrenja za vas uz malu novčanu proviziju. Molimo vas da podnesete poseban zahtjev za podizanje vize u ambasadi ili mail-om info@vietnamimmigration.com.

2.Dobijanje Vijetnamske vize po dolasku u Vijetnam( preuzimanje vize na točki za prijavu ). Ovo je jednostavno i lako, ali ljudi rijetko znaju za ovu metodu. Možete se raspitati kod bilo kojeg turističkog agenta u Vijetnamu ili se prijaviti online na www.vietnamimmigration.com tako što ćete kliknuti na send visa form online. Mi ćemo vas organizirati pismo odobrenja, a viza će vas čekati na aerodromu.

Preporučujemo vam da izabere opciju preuzimanja vize pri dolasku u Vijetnam. Preuzimanje vize na Vijetnamskom internacionalnom aerodromu je jednostavno, lako pouzdano i ne zahtijeva nikakve dodatne troškove. Ovaj način je legalan i veoma praktičan jer Vijetnam ohrabruje turite i biznismene da posjete Vijetnam. Dozvoljavajući da se viza može preuzeti na aerodromu, Vijetnam se nada da će sve više turista doći i posjetiti Vijetnam.

Mi ćemo automatski organizirati Vizu pri dolasku na aerodrom, ukoliko klijent nije izrazio drukčiju želju. Molimo vas da nam kažete ukoliko želite da se vaša viza pečati u Vijetnamskoj ambasadi na mail info@vietnamimmigration.com.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.