Current time in Vietnam:
Croatian

Kako dobiti pismo odobrenja?

Pismo odobrenja koje je potrebno da bi se preuzela Vijetnamska viza će vam biti poslano na mail u roku od 24 sata od kada ste izvršili uplatu. Molimo vas da pošaljete mail na info@vietnamimmigration.com u roku od 24 sata od uplate.

Nakon što primite pismo odobrenja morate ga odštampati kako biste se mogli ukrcati u avion i preuzeti svoju vizu kada stignete na jedan od internacionalnih Vijetnamskih aerodroma( Honoi city, Ho Chi Minh city, Danang city). Bez pisma odobrenja nećete se moći ukrcati na avion, ili ćete se moći ukrcati ali nećete moći podići svoju vizu jer nemate pismo odobrenja kod sebe.

Molimo vas da kliknete na kliknite za slanje obliku online na našoj stranici ili se javite na info@vietnamimmigration.com ukoliko želite da dobijete pismo odobrenja Za vašu Vijetnamsku vizu online s nama. Nakon što primimo vaš zahtjev, mi ćemo kontaktirati Vijetnamski ured za imigraciju kako bi dobili odobrenje od njih.

Bilješke:

– Mi ćemo automatski organizirati Vizu po dolasku u Vijetnam ukoliko nema drukčijih zahtijeva.

-Vaš zahtjev za vizu će biti procesiran u roku od 24 sata nakon što ste izvršili uplatu.

-Za hitnu vizu, molimo vas kontaktirajte info@vietnamimmigration.com.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.