Current time in Vietnam:
Croatian

Kako provjeriti stanje moje aplikacije za vizu ?

Kako biste provjerili stanje vaše aplikacije za vizu pošaljite vaše ime i vaš broj putovnice na info@vietnamimmigration.com. Naš agent će provjeriti stanje vaše aplikacije i poslati van odgovor ubrzo na mail.

Zašto vi ne možete provjeriti stanje aplikacije online?

Kako bismo zaštili vas, vaše podatke i vaše povjerenje u nas, mi ne držimo vaše podatke na Internet stranici. Nitko ne može 100% osigurati da stranica neće biti hakovana, pa tako ni mi ne može osigurati da naša stanica ne bude hakovana. Stoga,  kako bi zaštili vašu privatnost, molimo vas da nas kontaktirate preko mail-a: info@vietnamimmigration.com da provjerite stanje vaše aplikacije s našim agentom.

Zašto ne prihvaćamo pozive da provjerimo vašu Vijetnamsku vizu?

Dobivanje vize kako biste ušli u zemlju je veoma važno i izgubit ćete puno novca ukoliko iskrsne problem s vašom vizom. Mi ne želimo da vi imate problema prilikom vađenja vize, stoga želimo da vaš zahtjev za vizu bude potvrđen preko mail-a. Čineći to na ovaj način, mi osiguravamo da svi razumijemo ispravno u vezi vašeg zahtjeva za vizu i mi ćemo biti odgovorni za ono što vam potvrdimo preko mail-a.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.