Current time in Vietnam:
Croatian

Je li mi potrebna pojedinačna ili višestruka ulaznih viza za Vijetnam?

Vijetnamska višestruka ulazna viza vam omogućava ulazak/izlazak te ponovni ulazak u Vijetnam mnogo puta u roku jednog ili tri mjeseca  od datuma ulaska kada ste aplicirali za vizu. Pojedinačna viza vam dozvoljava da uđete i izađete iz Vijetnama samo jednom.

Nakon što preuzmete višestruku vizu na aerodromu, možete ulaziti i izlaziti iz Vijetnama koliko god želite u okviru datuma koji vam je napisan na vašoj vizi.

Na primjer, nakon što dobijete vizu od 3 mjeseca na Vijetnamskom aerodrom, možete izaći iz Vijetnama cestom Cambodia kod Moc Bai granice, te ponovno ući u Vijetnam rijekom od Cambodia preko Chau Doc gdje ostajete 3 mjeseca kako vam je napisano u vizi. Također, pojedinačna viza vam neće dozvoliti da ponovno uđete u Vijetnam nakon što ga prvi put napustite, ukoliko se ne prijavite za novu vizu.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.