Current time in Vietnam:
Catalan

Qui necessita un visat pel Vietnam?

Tant sols els ciutadans de determinats països poden visitar Vietnam sense visat d’entrada. La majoria dels ciutadans de països de l’ ASEA no necessiten visat per visitar Vietnam per menys de 30 dies. Ciutadans de Corea, Japó, Noruega, Dinamarca, Suècia, Finlàndia, Bielorrusia, Itàlia, Alemanya, Gran Bretanya, França, Espanya i Rússia no necessiten visat per estades de menys de 15 dies. Tots els altres ciutadans necessiten un visat d’entrada pel Vietnam abans de marxar (visat pel Vietnam expedit a l’ambaixada o consolat del Vietnam) o una carta d’ aprovació per el visat d’entrada (el visat s’expedeix a l’arribada a l’aeroport internacional al Vietnam) obtinguda abans de marxar.

El següent és informació addicional que hauria de saber :

– Persones amb passaport de Tailàndia,  Malàisia, Singapur, Indonèsia, Cambodja i Laos no requereixen visat de turista per viatjar pel Vietnam per menys de 30 dies, els titulars de passaports de Filipines no necessiten un visat per 21 dies; Els titulars de passaports Brunei no estan obligats a obtenir un visat a Vietnam durant 15 dies, els residents de Myanmar no necessiten un visat per 14 dies.

-Persones amb passaport del Japó, Corea del Sud, Suècia, Noruega, Dinamarca, Finlàndia, Bielorrusia, Itàlia, Alemanya, Gran Bretanya, França, Espanya i Rússia no necessiten visat per estades de menys de 15 dies.

– Portadors de la targeta APEC viatge de negocis (ABTC, APEC Business Travel Card) de  membres de la Asia Pacific Economic Corporation  (APEC) no necessiten visat de turisme per viatjar al Vietnam per menys de 15 dies.

– El visat pel Vietnam no és necessari per viatjar a l’illa de Phu Quoc (Vietnam). Estrangers i nacionals vietnamites portadors d’un passaport internacional que entrin al Vietnam per ona frontera internacional i posteriorment viatgen a l’illa Phu Quoc i s’hi estan per menys de 30 dies  també en són exempts.  Si desprès d’ arribar a Phu Quoc els visitants volen viatjar a altres localitats o quedar-se a l’illa més temps, el Departament d’ Immigració és responsable d’ expedir visats al moment.

– El visat d’entrada al Vietnam no es requereix per vietnamites a l’estranger si   l’ estada és de menys de 90 dies i tenen un certificat s’ exempció de visat pel Vietnam.

Aquí teniu informació sobre el Vietnam que ens agradaria que coneixes.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.