Current time in Vietnam:
Catalan

Què és un visat pel Vietnam a l’arribada?

El visat pel Vietnam a l’arribada (VOA, visa upon arrival) vol dir que vostè obtindrà el visat vietnamita quan arribi a l’aeroport internacional al Vietnam (Noibai  aeroport internacional a Hanoi capital, TanSonNhat aeroport internacional a Ho Chi Minh city o Danang aeroport internacional a Danang city), amb la carta d’ aprovació d’Immigració el Vietnam.

Per obtenir el visat a l’arribada, ha d’obtenir una carta d’ aprovació per recollir el seu visat quan arribi a l’ aeroport. Si us plau, faci clic a enviar el formulari del visat online per obtenir la carta d’aprovació amb nosaltres.

El que segueix és el procediment complert per obtenir el visat a l’arribada :

– Obtingui la carta d’aprovació pel visat pel Vietnam a l’arribada a l’aeroport fent clic aquí per omplir el formulari online. En 12 – 24 hores desprès de rebre el seu pagament i la confirmació definitiva, li enviarem una còpia del la carta d’aprovació amb un codi per recollir el seu visat a l’arribada a l’aeroport del Vietnam.

– Imprimeixi la carta i porti dues fotografies de mida 4×6 per recollir el seu visat a l’aeroport. No s’ oblidi de portar la carta amb vostè.

– La tarifa de segell es pagarà directament a l’aeroport : 25 USD per persona per entrada única o 50 USD per entrada múltiple.

Notes:

Tramitarem automàticament el visat a l’arribada per a aquells qui entrin al Vietnam per via aèria.

-Si us plau, contacti l’ambaixada amb antelació si voldria entrar al Vietnam per port marítim, carretera o tren.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.