Current time in Vietnam:
Catalan

Visat per viatjar al Vietnam

Vol viatjar al Vietnam però no sap quin tipus e visa és l’ adequat per a vostè ? No es preocupi.

Està confós amb el visat d’ entrada única i el visat d’entrada múltiple al Vietnam ? Es pregunta si viatjar al Vietnam amb visat de negocis li aniria bé, o potser seria millor el de turista ? No pateixi,  vegi més endavant :

Visat d’ entrada múltiple : li permet d’ entrar/ sortir el Vietnam més d’una vegada dintre d’ un mes o 3tres mesos a partir de la data que sol·liciti.  I el visat d’ entrada única li permet d’ entrar i sortir del Vietnam tant sòls una vegada.

Te un visat de negocis però tant sòls entra al Vietnam com a turista ? No es preocupi,  amb el visat de negocis pot viatjar pel Vietnam sense cap problema. De totes maneres, si us plau recordi de demanar un visat de negocis si entra al Vietnam per motius e negocis. Si us plau, escrigui a info@vietnamimmigration.com si entrarà al Vietnam per negocis però li tramitem la carta d ‘ aprovació per turisme, per descomptat no li cobrarem pel canvi.

Si us plau, enviï’ns un correu electrònic si la seva experiència no el satisfà.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.