Current time in Vietnam:
Catalan

Procediment pel visat per Vietnam online

Bàsicament, en 24 hores després de que ens enviï el seu pagament, li enviarem la carta d’aprovació pel visat a l’aeroport. Si us plau, envieu-nos un correu electrònic a info@vietnamimmigration.com si no heu rebut aquesta carta en 24 hores.

El procediment és el següent:

Primer pas:

Després d’enviar-nos la sol·licitud  online a través de la nostra pàgina www.vietnamimmigration.com vostè rebrà una confirmació per tal de que sàpiga que hem rebut la sol·licitud.

Li enviarem una sol·licitud de pagament una hora després de rebre i revisar la seva informació per tal d’ assegurar-nos de que el visat serà aprovat. Acceptem targetes de crèdit, PayPal, Western Union o transferències bancàries.

Segon pas:

En 24 hores després del pagament, li enviarem la carta d’aprovació amb el codi per recollir el visat a l’arribar a l’aeroport al Vietnam. ( aeroports Hochiminh, Hanoi i Danang.) La carta d; aprovació li serà enviada per correu electrònic en format JPEG, PNG o PDF  en una fila adjunta. Si no ha rebut aquest carta passades 24 hores, si us plau escrigui’ns a info@vietnamimmigration.com.

Tercer pas:

Quan rebi la carta d’aprovació haurà d’imprimir-la per embarcar a l’avió i recollir el visat als aeroports de Ho Chi Minh city, Saigon City, i Danang city. Sense la carta d’aprovació no podrà entrar a Vietnam per recollir el visat.

Si us plau, prepari dues fotografies de mida de passaport com les del seu país i efectiu en USD per la tarifa de segell i tasses d’ immigració a l’aeroport: 25 USD per persona per entrada única o 50 USD per persona per entrada múltiple.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.