Current time in Vietnam:
Catalan

Visat pel Vietnam per nens

Per pares i fills viatjant al Vietnam que volen obtenir el visat al’ arribada a l’ aeroport, si us plau no s’ oblidi de demanar la carta d’ aprovació per  a vostè i per als seus fills.

Els nens han de demanar la carta d’ aprovació pel visat a l’arribada als aeroports del Vietnam igual que els adults, però no pagaran segell de tarifa si estan en el mateix passaport que els pares.

Si us plau, escrigui’ns a info@vietnamimmigration.com si te experiència en aquests casos per tal de que altres persones en el mateix cas evitin el mateix problema i gaudeixin del seu viatge al Vietnam.

Molts viatgers han planejat de viatjar al Vietnam però han oblidat de demanar el visat pels seus fills, no poden abordar l’ avió i destrueixen el viatge. Realment necessitem la seva experiència per tal de compartir-la amb la gent.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.