Current time in Vietnam:
Catalan

Aeroports internacionals del Vietnam

L’ aeroport de Tan son Nhat a Ho Chi Minh  ( Saigon ) city. Ho Chi Minh city, també anomenada Saigon city, està al sud del Vietnam. Ho Chi Minh ( Saigon ) city és molt famosa pel mercat de Ben Thanh, els túnels de Cu chi, els museus de guerra i  els boscos de mangles de Can Gio. El visat a l’ arribada és disponible per als viatgers que vulguin obtenir els seus visat a l’ arribar a Tan Son Thanh, si tenen la carta d’ aprovació.

L’aeroport  internacional de Noi Bai a Hanoi city. Hanoi city és la capital del Vietnam i es troba al nord del país. Hanoi city és famosa pels seus 36 carrers, llacs i  moltes atraccions turístiques antigues. El visat a l’ arribada és disponible per als viatgers que vulguin obtenir els seus visat a l’ arribar a Noi Bai, si tenen la carta d’ aprovació.

L’ aeroport internacional de Danang a Danang city, al centre del Vietnam. Danang city és famosa pel museu de Cham,  les Muntanyes de Marbre i les seves platges. El visat a l’ arribada és disponible per als viatgers que vulguin obtenir els seus visat a l’ arribar a Danang, si tenen la carta d’ aprovació.

L’ aeroport  internacional de Cat Bi a Hai Phong city. Hai Phong city és una de les ciutats més grans del Vietnam, i es troba al nord del país. El visat a l’ arribada no hi és disponible.

L’ aeroport internacional de Phu Bai a Hue city. Hue es troba al centre del Vietnam i és famosa per l’ antiga ciutadella imperial i la música de les Corts Reals. El visat a l’ arribada no hi és disponible.

L’ aeroport de Cam Ranh a Nha Trang city. Nha Trang  es troba al centre del Vietnam, i es famosa per la seva badia, platges i illes pacífiques.  El visat al’ arribada no hi és disponible.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.