Current time in Vietnam:
Catalan

La manera més fàcil de sol·licitar el visat per al Vietnam en línia

Vietnam és un país preciós que atrau milions de turistes cada any. Des dels seus impressionants paisatges fins a la seva rica cultura i història, hi ha alguna cosa per explorar en aquesta joia del sud-est asiàtic. Si esteu planejant un viatge a Vietnam, potser us preguntareu com obtenir un visat. Afortunadament, Vietnam ha facilitat que els viatgers sol·licitin un visat en línia. En aquest article, us guiarem a través del procés de sol·licitud d’un visat per a Vietnam en línia i per què hauríeu de triar VietnamImmigration.com com a lloc web de referència per a aquest servei.

Introducció al visat en línia del Vietnam:

Enrere queden els dies en què calia passar per la molèstia de visitar una ambaixada o consolat per obtenir un visat. Vietnam ha adoptat la tecnologia i ara permet als sol·licitants sol·licitar fàcilment un visat en línia. El procés és senzill, còmode i us estalvia temps i esforç. Tot el que necessiteu és una connexió a Internet i alguns documents necessaris, i podeu tenir el vostre visat de Vietnam a la mà en qüestió de dies.

Guia pas a pas per enviar i obtenir el visat del Vietnam en línia:

El primer pas per sol·licitar un visat per al Vietnam en línia és visitar el lloc web https://www.vietnamimmigration.com/apply-vietnam-visa/ . Aquest lloc web és fàcil d’utilitzar i ofereix una experiència perfecta per als sol·licitants. Un cop estigueu al lloc web, veureu una secció per a “formulari de sol·licitud de visat”. Feu-hi clic i se us dirigirà a una pàgina on podreu omplir la vostra informació personal i de viatge.

El següent pas és adjuntar una còpia escanejada del passaport i una fotografia recent a mida passaport. Assegureu-vos que el vostre passaport tingui una validesa d’almenys sis mesos a partir de la data de la vostra arribada al Vietnam. La fotografia ha de ser d’alta qualitat i complir els requisits establerts pel govern vietnamita. Un cop hagueu emplenat el formulari i adjuntat els documents necessaris, feu clic a “enviar”.

Per què hauríeu de triar VietnamImmigration.com:

Hi ha molts llocs web que ofereixen serveis de visat per al Vietnam, però VietnamImmigration.com destaca pel seu servei eficient i fiable. Tenen anys d’experiència en aquest camp i han ajudat a milers de viatgers a obtenir el visat de Vietnam sense cap molèstia. El seu lloc web és segur i compten amb un equip d’experts que revisen la vostra aplicació per assegurar-vos que estigui lliure d’errors. També ofereixen assistència al client les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana, de manera que podeu contactar amb ells en qualsevol moment si teniu cap pregunta o dubte.

Avantatges d’aplicar el visat de Vietnam en línia:

Un dels principals avantatges de sol·licitar un visat per a Vietnam en línia és la comoditat que ofereix. Pots completar tot el procés des de la comoditat de casa teva, sense haver de visitar una ambaixada o consolat. També us estalvia temps i esforços, ja que no heu de fer llargues cues ni esperar dies per obtenir el vostre visat. A més, el servei de visat en línia està disponible les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana, de manera que pots sol·licitar-ho en qualsevol moment, fins i tot els caps de setmana i festius.

Documents necessaris per al visat de Vietnam en línia:

Per sol·licitar un visat per al Vietnam en línia, necessitareu el vostre passaport, una fotografia recent de mida passaport i una adreça de correu electrònic vàlida. És important assegurar-vos que el vostre passaport tingui almenys sis mesos de validesa a partir de la data de la vostra arribada al Vietnam. La fotografia ha de ser en color, amb fons blanc, i sense cap complement com ara barrets o ulleres de sol.

El procés senzill de la visa de Vietnam en línia:

Un cop hagis enviat la teva sol·licitud, l’equip de VietnamImmigration.com la revisarà i t’enviarà una carta d’aprovació per correu electrònic en un termini de 3 a 5 dies hàbils. Si tens pressa i necessites el teu visat amb urgència, pots escollir l’opció de “servei urgent”, i rebràs el visat en 1 dia hàbil.

En arribar a Vietnam, haureu de presentar la vostra carta d’aprovació, juntament amb el vostre passaport i dues fotos mida passaport, al taulell d’immigració. A continuació, pagareu la taxa d’estampació i el vostre visat quedarà segellat al vostre passaport.

Si necessiteu la comoditat, podeu triar el visat electrònic a l’aplicació. Amb el visat electrònic, obtindreu el visat per correu electrònic i no cal que obtingueu el visat a l’aeroport vietnamita.

En conclusió, sol·licitar un visat per al Vietnam en línia és la manera més fàcil i còmoda d’obtenir un visat per al vostre viatge. Amb VietnamImmigration.com, podeu tenir el vostre visat a la mà en qüestió de dies, sense haver de sortir de casa. Per tant, si planifiqueu un viatge a Vietnam, assegureu-vos d’utilitzar aquest servei eficient i sense problemes per obtenir el vostre visat i gaudir de la bellesa i la cultura d’aquest increïble país.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.