Current time in Vietnam:
Catalan

Simple passos per obtenir el visat pel Vietnam

El Vietnam és un país captivador, cobert d’ un paisatge exuberant,  vistoses carreteres de muntanya, bellesa marina natural i ares costaneres fascinants. Aquesta és la raó per la qual un gran nombre de turistes  venen a aquest país cada any. D’acord amb les estadístiques de turisme, cap a uns 5.049.855 turistes internacionals han visitat el Vietnam l’any 2010.

Si planeja venir de vacances o de viatge de boda a aquest país fascinant, ha d’obtenir un visat abans d’ arribar al Vietnam. Les persones que intentin entrar al Vietnam sense un visat vàlid seran enviades de retorn a l’últim port de sortida.

El visat i altres condicions d’entrada poden canviar regularment, així que ha de contactar el consolat o ambaixada més propera per obtenir informació actualitzada. Normalment hi ha quatre tipus de visat com ara visat de turisme, d’ estudiant, de negocis i de trànsit. El visat de turisme és vàlid per a 1 mes, mentre que el de negocis és vàlid per 3 mesos i el visat de trànsit  per tant sòls 5 dies. Normalment, el visat d’estudiant es tramita desprès de la seva arribada.

Obtenir el visat pel Vietnam no és un feinada. Aquí hi ha alguns passos senzills que el poden ajudar a obtenir el visat pel Vietnam a temps.

  • Hi ha dues maneres amb les que pot obtenir el visat pel Vietnam. Una manera d’obtenir el visat d’ entrada és demanant-lo al consolat o ambaixada del Vietnam més proper. Si no hi ha consolat o ambaixada a la seva localitat,  necessita escollir la segona opció que és el “ Visat a l’ Arribada” ( Visa on arrival )
  • A diferència els primers dies, obtenir el visat ja no és un procés frustrant i que porta molt temps. Amb la implementació d’un sistema electrònic modern per a processar el visat, obtenir el visat és fàcil i senzill. El visat a l’Arribada o visat pre- tramitat és la millor opció per als turistes als que se’ls està acabant el temps, no poden trobar un consolat o ambaixada propers o no volen enviar el seu passaport per correu.
  • Primer necessitarà omplir el formulari online i confirmar la informació per processar el seu visat. També haurà de pagar la tarifa de servei a través dels nostres mètodes segurs de pagament.
  • En dos dies, rebrà la carta d’ aprovació per correu electrònic. Per embarcar a l’ avió, ha d’imprimir la carta d’ aprovació i adjuntar dues fotografies de mida de passaport.
  • Un cop arribi a l’ aeroport, ha d’ ensenyar la carta  pre aprovada al taulell de visats i ha de pagar la tarifa de segell. Els oficials d’Immigració li segellaran el passaport en 10-15 minuts.
YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.