Current time in Vietnam:
Catalan

Ara és possible obtenir el visat pel Vietnam en només 24 hores

Vietnamimmigration.com ha anunciat que poden tramitar el visat pel Vietnam en 24 hores. Els sol·licitants poden omplir el seu formulari per demanar la tramitació accelerada del seu visat. Això és ideal per a aquells viatgers que necessiten viatjar al Vietnam per una emergència. Aquesta facilitat està disponible 24 hores al dia, set dies a la setmana, independentment de si és dissabte, diumenge o festiu.

“ El processament d’ emergència de moment es fa nomes per correu electrònic i no per telèfon. Obtenir el visat pel Vietnam és un procés car i complex, i és per això  que és molt important que entenguem la seva sol·licitud correctament. Demanar els detalls a través d’ un correu electrònic posa les coses clares “ diu el portaveu de www.vietnamimmigration.com.

Apart del servei urgent de visats, també s’ especialitzen en donar visats online. Tot el que el sol·licitant ha de fer és omplir el formulari online, pagar pel visat a través del seu portal de pagament G2S i rebre la seva carta d’ aprovació en 2 dies laborables. Els sol·licitants poden llavors tenir el seu visat segellat al passaport al taulell de visats de l’ aeroport.

“ No s’ ha de preocupar de que es faci mal us de la informació que ens dóna. El lloc de web és completament segur i no hi ha absolutament cap possibilitat de que les seves dades siguin compromeses”, diu també el portaveu.

Al final del procés, els sol·licitants han de pagar una tarifa de servei i el segell de tarifa. El preu és flexible i depèn en  gran mesura de l mida del grup. Per exemple, un grup de 10 o més persones haurà de pagar menys. “ Coneixem la llei i cultura del Vietnam i som conscients de les regulacions que governen el procés. Amb més de 10 anys d’ experiència en el camp de l’immigració al Vietnam, estem en una millor posició per ajudar-lo amb els seus problemes de visat” afegeix el portaveu.

Gràcies a que el Vietnam a obert la seva economia, hi moltes oportunitats per a persones que busquen de fer negocis al país. La gent ja no ha d’esperar per dies i dies per obtenir el seu visat. Ara poden obtenir visats immediatament a través del procés de cartes de pre- aprovació amb codis que poden ser recollits a l’ arribada als aeroports internacional. www.vietnamimmigration.com  utilitza aquest sistema per ajudar als sol·licitants a entrar al Vietnam

Sobre www.vietnamimmigration.com : La companyia te més de 10 anys d’ experiència en tramitar visats per a aquells visitant el Vietnam. Aquests visats poden ser obtinguts a través de cartes aprovades per endavant i els visats poden ser recollits a tots els aeroports internacional incloent l’ aeroport internacional de Noi Bai a Hanoi city, l’ aeroport internacional de Tan Son Thanh a Ho Chi Minh (Saigon) city i l’ aeroport internacional de Danang a Danag city.

Per saber més, visiti www.vietnamimmigration.com

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.