Current time in Vietnam:
Catalan

És el visat a l’ arribada legítim?

Si, el visat a l’arribada és legítim. Ha de tenir la carta d’ aprovació del Departament d’Immigració ( govern del Vietnam ) i podrà recollir el seu visat a l’arribada als aeroports internacionals del Vietnam.

Desprès de tenir la seva comanda via correu electrònic o entregar el seu formulari online, presentarem la seva aplicació al Departament d’Immigració per que sigui aprovada. Un cop aprovada, rebrà una carta d’aprovació per correu electrònic. Si us plau, recordi d’ imprimir la carta d’aprovació per pujar a l’avió i ensenyi-la per obtenir el seu visat quan arribi a l’aeroport del Vietnam.

En resum, el seu visat serà aprovat pel Departament d’ Immigració del Vietnam. Nosaltres tant sòls rebem la seva sol·licitud de visat i la presentem a la oficina del govern per que l’aprovin per a vostè. La tarifa que ens paga s’ anomena tarifa de servei ( la tarifa que ens ha de pagar per la nostra feina per obtenir l’aprovació el seu visat).

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.