Current time in Vietnam:
Catalan

Com obtenir el visat pel Vietnam?

Hi ha dues opcions per obtenir el visat :

1/ Obtenir el visat  a l’ambaixada abans de venir al Vietnam. Pot visitar un ambaixada vietnamita directament per demanar el visat pel Vietnam, o pot fer segellar el seu passaport a l’ambaixada del Vietnam amb una carta d’aprovació amb el codi per recollir el visat al Vietnam a l’ambaixada. Per la carta d’aprovació, pot sol·licitar-la a www.vietnamimmigration.com o a qualsevol agencia de viatges al Vietnam aquests tramitaran una carta d’ aprovació per a vostè per un petit càrrec pel servei. Si us plau envieu  el formulari de sol·licitud especial per recollir el visat a l’ ambaixada o escriviu  a info@vietnamimmigration.com.

2/ obtenir el visat a l’arribada al Vietnam ( recollir el visat al punt de control de l’aeroport ). Això és fàcil i simple, però la gent rarament coneix aquest mètode. Pot preguntar a qualsevol

agència de viatges al Vietnam o emanar-ho online a www.vietnamimmigration.com tot i fent clic a enviar formulari de visat online. Nosaltres tramitarem una carta d’aprovació per recollir el visat a l’arribada als aeroports internacionals del Vietnam.

Li recomanem que esculli obtenir el seu visat a l’arribada. Recollir el visat al aeroport internacional és simple, fàcil, segur i no requereix tarifes addicionals. És convenient i legal ja que Vietnam ara encoratja a més viatgers i gent de negocis a visitar el Vietnam. Vietnam espera que més turistes i inversors vindran a descobrir i gaudir de la pau al Vietnam.

Nota :

Tramitarem automàticament el visat a l’arribada si no hi ha instruccions especials. Si us plau, digui’ns si voldria tenir el seu visat segellat a l’ambaixada del Vietnam en un correu electrònic a info@vietnamimmigration.com.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.