Current time in Vietnam:
Catalan

Com puc saber l’estat del meu visat de Vietnam?

Per comprovar l’estat del seu visat, si us plau enviï’ns el seu nom i número del passaport a info@vietnamimmigration.com i els nostre agent de torn ho mirarà i li contestarà per correu electrònic seguidament.

Perquè no ho pot mirar online amb nosaltres?

Degut a la protecció de les seves dades i la seva confidencialitat, no guardem les seves dades en la nostra pàgina de Web. Ningú pot garantir al cent per cent que un lloc de web es a prova de ser hackejat i per descomptat no ho garantim pel nostre. Per aquest motiu, per protegir la seva privacitat, si us plau contacti’ns per correu electrònic amb el nostre empleat de torn per saber l’ estat del seu visat.

Perquè no accepteu trucades per saber l’estat del meu visat?

Obtenir el visat d’ entrada per un paises molt important i vostè pot perdre temps i diners si hi ha algun problema. No volem cap problema amb el seu visat i és per això que volem la seva sol·licitud  confirmada per correu electrònic. Fent-ho així, ens assegurem de que tots nosaltres entenem correctament la seva demanda i ens fem responsables del que li confirmem per correu electrònic.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.