Current time in Vietnam:
Catalan

La guia definitiva per sol·licitar el visat electrònic de Vietnam en línia

Vietnam és un país bell i divers que atrau milions de turistes cada any. Amb els seus paisatges impressionants, la seva cultura vibrant i la seva deliciosa cuina, no és d’estranyar que Vietnam s’hagi convertit en una destinació privilegiada per als viatgers. I ara, gràcies al nou programa de visats electrònics del govern del Vietnam, és més fàcil que mai visitar aquest increïble país. En aquest article, us guiarem pel procés de sol·licitud d’un visat electrònic per al Vietnam en línia i explorarem els avantatges d’aquest sistema còmode i eficaç.

Beneficis del visat electrònic de Vietnam:

La decisió del govern del Vietnam d’obrir sol·licituds de visat electrònic per a totes les nacionalitats ha fet que el procés d’obtenció d’un visat sigui molt més senzill i ràpid. A diferència de les sol·licituds de visat tradicionals, que requereixen que visitis una ambaixada o consolat, el visat electrònic es pot sol·licitar i rebre completament en línia. Això vol dir que podeu evitar la molèstia d’esperar en llargues cues i fer front a la paperassa i, en canvi, sol·licitar el visat des de la comoditat de casa.

Un altre avantatge important del visat electrònic és la rapidesa del procés. Amb el servei estàndard, podeu esperar rebre el vostre visat en un termini de tres dies laborables, mentre que el servei d’urgència us pot obtenir el visat en només quatre hores laborables. Això fa que el visat electrònic sigui una opció excel·lent per a aquells que necessiten viatjar a Vietnam amb poca antelació o que simplement no volen esperar molt de temps per rebre el seu visat.

 

Documents necessaris per a la visa electrònica del Vietnam:

Per sol·licitar un visat electrònic de Vietnam, haureu de tenir a mà alguns documents essencials. Aquests inclouen un passaport vàlid amb almenys sis mesos de validesa restant, una foto de passaport digital i una adreça de correu electrònic vàlida. És essencial assegurar-vos que el vostre passaport sigui vàlid almenys sis mesos a partir de la data prevista d’entrada al Vietnam, ja que aquest és un requisit per a totes les sol·licituds de visat.

Com sol·licitar el visat electrònic del Vietnam:

El procés de sol·licitud d’un visat electrònic per al Vietnam és senzill i es pot completar en uns quants passos senzills. El primer pas és visitar el lloc web oficial del programa de visats electrònics del govern del Vietnam. Tanmateix, us recomanem que utilitzeu el lloc web https://www.vietnamimmigration.com/apply-vietnam-visa/  per a un procés més ràpid i eficient. Aquest lloc web ofereix assistència les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana, un formulari de sol·licitud senzill i fàcil d’utilitzar i una garantia d’aprovació del visat al 100%.

Un cop hagis accedit al lloc web, hauràs d’omplir el formulari de sol·licitud en línia amb la teva informació personal i de viatge. És essencial revisar tota la informació que introduïu per evitar retards o rebuigs. Després d’haver emplenat el formulari, se us demanarà que carregueu una foto de passaport digital i una còpia escanejada del vostre passaport. El lloc web us proporcionarà instruccions sobre com fer-ho, i és fonamental que les seguiu atentament per assegurar-vos que els vostres documents s’accepten.

Un cop hagis enviat la teva sol·licitud i hagis pagat les taxes necessàries, pots seure i relaxar-te mentre s’està processant el teu visat. Com s’ha esmentat anteriorment, el servei estàndard dura tres dies laborables, mentre que el servei urgent només dura quatre hores laborables. Un cop aprovat el teu visat, el rebràs per correu electrònic. És fonamental imprimir una còpia del vostre visat electrònic i presentar-lo al port d’entrada quan arribeu a Vietnam.

En conclusió, el programa de visat electrònic de Vietnam és una opció excel·lent per als viatgers que volen visitar aquest bell país. Amb el seu procés senzill i eficaç, ha fet que l’obtenció d’un visat sigui sense problemes. Mitjançant l’ús del lloc web https://www.vietnamimmigration.com/apply-vietnam-visa/ , podeu gaudir d’una experiència de sol·licitud de visat ràpida i sense estrès, i apropar-vos a explorar tot el que el Vietnam us ofereix. Aleshores, a què esperes? Sol·liciteu el vostre visat electrònic de Vietnam avui i prepareu-vos per a un viatge inoblidable a aquesta joia del sud-est asiàtic.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.