Current time in Vietnam:
Bulgarian

Защо да изберем онлайн заявяване за издаване на виза за Виетнам?

Виза при пристигане (VOA) започна през 2003 г. и от 2011 г. това е преобладаващият начин, по който туристите от Австралия, Северна Америка и Европа идват във Виетнам. Откакто Виетнам отвари вратите си за икономически и туристически пътувания, броят на пристигащите рязко се увеличава, всеки път, когато се направи проучване. Поради увеличаването на броя на международните посетители, използването на услугата Виза при пристигане услуга нараства така че да отговоря на търсенето. Инициатор на тази тенденция е международно известната услуга. Моля, прочетете по-долу информацията, за да прецените дали получаването на виза при пристигане на летището е подходящо за Вас или не.

1. Проста процедура.

Получаването на виза при пристигане е доста проста процедура, просто посетете уеб страницата www.vietnamimmigration.com, попълнете и изпратете онлайн формуляра, след което направете плащане с кредитна карта или PayPal. Попълването на заявлението за виза отнема няколко минути. В рамките на 24 часа след извършване на плащането, ще получите одобрително писмо от виетнамското правителство, което Ви позволява да получите виза при пристигане на международните летища във Виетнам. Трябва само да разпечатате одобрителното писмо, за да го покажете при качване на борда на самолета и да получите визов печат на паспорта си, когато пристигнете.

Ако планирате да пътувате до Виетнам по земен път, трябва да получите този тип виетнамска виза, който се прикрепя към паспорта. Моля свържете се директно с Посолството или Консулството на Виетнам, за да получите този тип виза, ако пътувате по земен път до Виетнам.

2. Спестете времето си.

Вместо да посещавате Посолството или Консулството и да чакате няколко дни, за да получите виза, сега можете да кандидатствате онлайн на www.vietnamimmigration.com и да получите виза при пристигане на международните летища във Виетнам в рамките на 24 часа след заплащане. Дори при спешни случаи, визата за Виетнам може да бъде готова в рамките на един работен ден. Понякога Посолството / Консулството във Вашата страна не работи поради официален празник, но във Виетнам ние работим, и разбира се, Вие можете да получите виза лесно дори по време на официален празник във Вашата страна.

3. Подайте заявление навсякъде и по всяко време чрез свързан с Интернет компютър или лаптоп.

Не се притеснявайте, ако няма посолство или консулство на Виетнам във Вашата страна. Виза при пристигане е най-добрият избор. Дори когато сте на почивка в други страни, лесно можете да кандидатствате за виетнамска виза при пристигане онлайн в сайта www.vietnamimmigration.com. Попълването на заявлението за виза отнема няколко минути. В рамките на 24 часа след извършване на плащането, ще получите одобрително писмо от виетнамското правителство, което Ви позволява да получите виза при пристигане на международните летища във Виетнам. Трябва само да разпечатате одобрителното писмо, за да го покажете при качване на борда на самолета и да получите визов печат на паспорта си, когато пристигнете.

За повече информация, моля пишете ни на info@vietnamimmigration.com.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.