Current time in Vietnam:
Bulgarian

За гражданите на кои държави не се изисква виза за Виетнам?

Само граждани на някои страни могат да посетят Виетнам без входна виза. Тези страни са:

– Повечето граждани на страните-членки на АСЕАН (Тайланд, Индонезия, Сингапур, Малайзия,  Камбоджа и Лаос) не се нуждаят от виза за Виетнам при посещение на Виетнам за по-малко от 30 дни, Филипините не се нуждаят от виза за Виетнам при посещение на Виетнам за по-малко от 21 дни, Бруней не се нуждаят от виза за Виетнам при посещение на Виетнам за по-малко от 15 дни, Мианмар не се нуждаят от виза за Виетнам при посещение на Виетнам за по-малко от 14 дни. Моля, не забравяйте да кандидатствате за виза, ако желаете да останате по-дълго.

– Граждани на Корея, Япония, Норвегия, Дания, Швеция, Финландия и Русия не се нуждаят от виза за Виетнам, при посещение в страната по-кратко от 15 дни. Моля, не забравяйте да кандидатствате за виза, ако желаете да останате по-дълго.

– За гражданите на всички останали държави се изисква да притежават виза за влизане във Виетнам, преди заминаването им (визи, издадени преди заминаването от виетнамски консулства или посолства) или предварително одобрена виза за Виетнам (визата се издава при пристигането на международните летища във Виетнам), предоставена преди пристигането във Виетнам.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.