Current time in Vietnam:
Bulgarian

Какво да правите, след като получите одобрително писмо за виза за Виетнам?

По принцип, одобрителното писмо за получаване на виза при пристигане ще Вибъде изпратено на Вашия имейл адрес в рамките на 24 часа след извършване на плащането. Моля, пишете ни на info@vietnamimmigration.com, ако не сте получили одобрително писмо за виза в рамките на 24 часа след плащането.

След получаване на одобрителното писмо, трябва да отпечатате писмото, за да го представите при качването на борда на самолета и при получаването на визата, когато пристигнете на летището във Виетнам в градовете Ханой, Хо Чи Мин (Сайгон), Cam Ranh (Nha Trang) или Дананг. Без одобрително писмо не можете да се качите на самолета, в някои случаи, бихте могли да се качите, но няма да можете да получите виза при пристигане на виетнамско летище.

Моля, подгответе си пари в брой (USD) за такса за печат или такса за имиграция на летището – 25 USD за еднократна входна виза или 50 USD за многократна виза.

Когато пристигнете ще Ви изискват и 2 снимки с размер 4x6cm или паспортен размер.

Забележки:

  • Моля, не забравяйте да отпечатате одобрителното писмо за визата Ви.
  • Моля, подгответе си пари в брой за такса за печат на визата, както е отбелязано в нашите инструкции.
YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.