Current time in Vietnam:
Bulgarian

Политика и процедури за получаване на виза за Виетнам

Ако планирате да посетите Виетнам, тогава очевидно трябва да помислите за процеса по кандидатстване за виза. Получаването на виза за Виетнам е най-важната задача за Вашето пътуване и често това отнема по-голямата част от парите и времето Ви. Много от хората са на мнение, че това е сложен процес, но сега има няколко нови актуализации на процеса, политиката и процедурите за получаване на виза за Виетнам. Всички тези новости са направили кандидатстването за виза и получаването й лесни като детска игра. Виетнам е прекрасно място и горещо приветства всички, независимо дали искат да посетят страната за бизнес или за удоволствие. За получаване на виза, трябва да се обърнете към консулствата или Посолството на Виетнам, било то лично или с помощта на туристически агент.

Един от новите методи за кандидатстване за виза е чрез онлайн сайтове за визови услуги. На тези сайтове можете лесно да получите цялата необходима информация относно визата за Виетнам. Ако проучите добре, ще установите, че това е наистина надежден, бърз, лесен и ефективен метод за кандидатстване за виза. Чрез такива сайтове, целия процес по кандидатстване за виза може да бъде извършен само в рамките на два дни, следвайки само четири прости стъпки. Те включват попълване на формуляра за кандидатстване с личните Ви данни, плащане за услугата, получаване на писмо за одобрение на визата за Виетнам и накрая вземането й от международното летище, когато пристигнете.

След като пристигнете на летището, всички Ваши лични данни ще са вече предварително внимателно разгледани от служителите на визовия отдел за имиграция. Вие трябва само да попълните формуляра за виза, да поставите снимките и да получите печат на визата. Трябва да имате предвид, че снимките трябва да са актуални и да са направени най.малко 6 месеца преди пристигането Ви, размерът им трябва да бъде 2×2. Може да бъдат черно-бели или цветни, важно е да се има предвид размерът на изображението, от брадичката до горната част на главата трябва да бъде между 1 и 13/8 инча. Лицето трябва да се вижда цалото, а фонът да бъде почти бял или напълно бял.

На снимката не трябва да бъдете с костюм, а просто с нормално облекло, без шапка или друг аксесоар за глава, който скрева линията на косата или цялата коса. Не се снимайте с униформа. Ако постоянно носите перука, слухов апарат, предписани очила или  други подобни неща, трябва да бъдете с тях на снимката. Не носете тъмни очила или цветни лещи. Трябва стриктно да следвате тези прости инструкции, и можете да сте сигурни в лесното получаване на виза за Виетнам. Този метод на получаване на виза за Виетнам става все по-популярен от ден на ден.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.