Current time in Vietnam:
Bulgarian

Виетнамска виза чрез онлайн агенции за издаване на визи

Ако искате да пътувате до Виетнам, тогава е необходимо да притежавате валидна виза за Виетнам, особено ако не сте граждани на тази страна. Съществуват два различни начина за получаване на валидна виза за Виетнам. Първият е, да посетите лично Посолството на Виетнам във Вашата страна. Вторият начин е да кандидатствате за валидна виза за Виетнам, с помощта на агенции, които предлагат услуги за издаване на визи във Вашата страна.

Ако се обърнете директно към Посолството за издаване на виза за Виетнам, ето какви са процесите:

 1. Първо, трябва да се свържете с отдела за издаване на визи в Посолството.
 2. След това, трябва да попълните формуляр за кандидатстване за виза и да го представите заедно с всички необходими документи.
 3. След като представите документите и формуляра за кандидатстване в Посолството, ще отнеме от 4 до 5 работни дни, за да се завърши целия процес.
 4. Ще Ви таксуват определена сума като такса за обработка, която зависи от държавата, в която се намирате.
 5. Има също така и някои допълнителни такси, които ще трябва да заплатите, като пощенски разходи и др.
 6. Най-важният документ, който трябва да представите заедно с формуляра за кандидатстване, е валиден паспорт.

От друга страна, ако решите да кандидатствате за виза за Виетнам чрез агенция, предлагаща такъв вид услуга, ето какъв е процеса.

 1. В този случай решаващият орган е Отделът за имиграция на Виетнам.
 2. След като приключите с формалностите, времето, необходимо за завършване на целия процес е от 24 до 48 часа.
 3. Таксите са по-ниски, отколкото тези в Посолството.
 4. Но най-хубавото в случая е, че не е необходимо да представяте паспорта си по време на кандидатстването за виза.
 5. Просто трябва да посетите официалния сайт на агенцията, предлагаща услугата и да попълните формуляра за кандидатстване там. След като го попълните, в рамките на 48 работни часа, ще получите писмо за одобрение на визата. Трябва да носите писмото, заедно с актуална снимка в паспортен формат и паспорта Ви, за да получите визата за Виетнам на летището.

Така че, в крайна сметка се установи, че кандидатстването за виза за Виетнам чрез агенции за визови услуги е много по- лесно и удобно, в сравнение с кандидатстване в Посолството. Трябва само да попълните един сигурен онлайн формуляр и след 24 до 48 работни часа, Вие ще получите писмо за одобрение на визата Ви, без да губите от ценното си време и енергия.

Обикновено тридесетдневна стандартна виза за един човек струва приблизително 60 щатски долара с включени пощенски такси. Пощенските такси ще Ви бъдат начислени предварително, за да могат да Ви върнат писмото за одобрение чрез специална доставка. Ако броят на визите се увеличи, тогава и пощенските такси ще се увеличат. Ако кандидатствате за бързо издаване на виза, това ще Ви струва около 86 долара. За повече информация можете просто да посетите www.vietnamimmigration.com.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.