Current time in Vietnam:
Bulgarian

Виза за Виетнам подпечатана на летището

Пътуването в страна, която не познавате, може някак си да Ви даде известен скептицизъм. Може да се случи така, че да не желаете да следвате плана си. Ето защо, ако планирате да посетите Виетнам, Виетнамска Виза Онлайн може да Ви бъде от голяма полза, особено при получаването на виза за Виетнам. И най-хубавото е, че след като кандидатствате за виза онлайн, Вашата виза за Виетнам ще Ви бъде връчена веднага след като слезете от самолета. Това, разбира се,  ще се случи, ако сте следвали всички инструкции, дадени на сайта.

Има много неща, които тревожат повечето пътници, особено, ако това е първото им посещение в страна, в която никога преди не са били. Това е разбираемо, и едно от тези чести притеснения е къде да получат печат на визата.

Ако планирате да посетите Виетнам със самолет, Вие определено ще получите печат на Вашата виза за Виетнам на летището. Ако планирате да посетите страната с друг вид транспорт, трябва да се свържете или да се информирате на Виетнамска Виза Онлайн  как ще получите печат на визата си.

От друга страна, ако пристигнете със самолет, веднага след като слезете на летището можете да получите своята виза. Трябва носите предварителното писмо за одобрение, което сте придобили чрез онлайн сайта, заедно с паспорта си. Вие веднага ще бъдете насочени към визовото гише за пристигащи на международното летище, за да се пристъпи към издаване на виза. След няколко минути, след като проверят и потвърдят писмото, ще Ви разрешат влизане в страната и ще поставят печат на паспорта Ви.

Не забравяйте да носите пари в брой, за да платите таксата за печат. Още веднъж да повторим, че не можете да платите с кредитна карта и няма банкомат вътре в летището. Така че, за да избегнете по-нататъшни проблеми и задържане на Вашето пътуване, се препоръчва да носите точния размер на сумата в брой.

За повече информация, както и сумите на таксите, с които трябва да сте наясно, посетете сайто Виетнамска Виза Онлайн, където можете да попитате и да получите напътствия какво да направите, когато сте планирали да посетите Виетнам.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.