Current time in Vietnam:
Bulgarian

Виетнамски визи за деца

За родители и деца, които искат да пътуват до Виетнам и искат да получат виза при пристигането на виетнамско летище, моля, не забравяйте да кандидатствате за одобрително писмо, както за Вас, така и за Вашите деца.

Децата трябва да кандидатстват за одобрително писмо, за да получат виза при пристигането на летището във Виетнам като възрастни, но те няма да плащат такса за печат, ако са в един и същ паспорт с родителите.

Моля, пишете на info@vietnamimmigration.com, ако личен опит в подобни ситуации, за да могат пътуващите да избегнат проблеми и да се насладят на пътуването си до Виетнам.

Много пътуващи решават да пътуват до Виетнам, но забравят да кандидатстват за виза за техните деца и те не могат да се качат на самолета, и пътуването се проваля. Затова ние се нуждаем от Вашия споделен опит в такива ситуации.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.