Current time in Vietnam:
Bulgarian

Перфектен начин да получите входна виза за Виетнам

Ако искате да получите виза за Виетнам, тогава един от перфектните начини, ако ще пътувате със самолет, е да кандидатствате онлайн за услугата виза при пристигане. Не е необходимо да се сблъсквате с безкрайните проблеми и процедури по удължаване , както и да плащате допълнителни такси. Освен, че е законна, услугата е подкрепена от Отдела за имиграция на Виетнам. Единственото, което трябва да направите е да кандидатствате онлайн. Четирите стъпки на процеса по кандидатстване отнемат два работни дни, а при спешни ситуации, ще бъде достатъчен и един – единствен ден за завършване на процеса. Освен да попълните формуляр за кандидатстване за виза, Вие трябва да заплатите такса за услугата, за да получите писмо за одобрение и най-накрая да получите виза при пристигането. Основното и най-важно нещо е попълването на формуляра за кандидатстване с всички лични данни, тъй като той се изпраща предварително чрез имейл.

Второто нещо, което трябва да направите е да потвърдите информацията и да заплатите таксата за обслужване, след това, ще получите потвърждение, че формулярът е изпратен успешно. Таксата за обслужване обикновено се заплаща чрез надеждни кредитни карти с опция за плащане през портала Gate2shop. Плащането също така може да бъде извършено чрез VisaCard, MasterCard, DinnersCards, SwitchCards или SoloCards, както и през Paypal. Цялата информация директно отива във виетнамския Отдел за имиграция, откъдето ще получите одобрение под формата на писмо. След два дни, ще бъдете уведомени чрез имейл, че одобрителното писмо е изпратено.

След това, за да получите визата за Виетнам, трябва при пристигането на летището да представите разпечатаното одобрително писмо. Визовият отдел получава оригиналното писмо за одобрение, изпратено от виетнамския Отдел за имиграция, когато Вие пристигнете на летището. Въпреки че Вашето писмо е копие, а не оригинал, то ще бъде прието, тъй като Отделът за имиграция следи стриктно и проверява кандидатурата.

Най-накрая остава да получите печат на визата, за което не е нужно да се притеснявате изобщо. При пристигането Ви на летището във Виетнам, от където трябва да получите виза, подпечатана в паспорта Ви, трябва да отидете на визовото гише за пристигащи и да попълните формуляр за виза, да прикрепите снимките и да платите такса за печат на имиграционния служител. Таксите варират в зависимост от продължителността на Вашия престой. Има много сайтове, където можете да намерите най-подходящата, актуална и достоверна информация, която да Ви улесни. Тези сайтове ще Ви помогнат да разрешите всеки един евентуален проблем, който може да възникне. Получаването на виза за Виетнам е станало много лесно и простият процес по издаването й, който беше обяснен, може да Ви спести главоболията при получаване на виза.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.