Current time in Vietnam:
Bulgarian

Най-популярния и евтин начин за получаване на виза за Виетнам

Всички чужденци, които планират да пътуват до Виетнам трябва да получат виза за Виетнам. Притежателите на визи, които посещават Виетнам, влизат и излизат от Ханой. Ако се възползвате от услугата виза за Виетнам онлайн, можете спестите много време, тъй като процедурата е проста, бърза и лесна.

Най-популярният и евтин начин за получаване на виза за Виетнам е като се използва услугата виза при пристигане. Както обикновено, трябва да се попълни онлайн формуляр за кандидатстване, да се плати за услугата, да се получи писмо за одобрение и накрая визата да се подпечата във във Виетнам. Услугата „Виза при пристигане” е законна, тъй като се предоставя от виетнамския Отдел за имиграция.

Виетнамският Отдел за имиграция е направил процедурата по издаване на виза лесна чрез въвеждането на онлайн услугата. Обработката на визата по този начин е лесна и бърза, и е готова още при пристигането на пътника на летището. Сега, можете да забравите за тичането до Посолството, за да получите виза, и да кандидатствате за такава онлайн.

Следвайки някои прости процедури, можете лесно да получите виза. За получаване на виза за Виетнам, трябва да получите предварително писмо за одобрение. Можете да го получите чрез уебсайта, след като предоставите всички необходими лични данни. След това, отпечатаното одобрително писмо трябва да бъде показано при пристигане на международното летище във Виетнам. След това, служител от Отдела за имиграция ще подпечата визата след плащане на таксата за печат.

Ако искате да получите входна виза за Виетнам, просто трябва да следвате определени инструкции.

1. Първо вземете Вашето писмо за одобрение на визата. Трябва да кандидатствате за такова онлайн като предоставите необходимите лични данни.

2. Периодът на валидност на туристическата виза е кратък. Визата е валидна само един месец. Виетнамските туристически агенции изпращат писмото за одобрение на заявителя след получаване на всички лични данни, необходимите документи и таксата за обслужване. Одобрителното писмо потвърждава, че визата ще бъдат издадена на заявителя, при пристигане на международно летище във Виетнам. При пристигането, визата се издава на заявителя.

3. Известно е, че ако някой иска виза за Виетнам, но отскачайки до Камбоджа може да спести доста пари, а и Банкок също предлага евтини пакети. Туристическата виза е валидна за един месец, но в случай, че някой иска да прекара повече време във Виетнам, тогава той трябва да поиска виза за многократно влизане, с валидност три месеца.

Така че, винаги е по-разумно да се избегне удължаването и трудния процес за получаване на виза чрез чужди посолства, когато тя може да бъде получена много по-лесно. Така че, ако имате намерение да летите до Виетнам, вземете Вашата виза само с едно щракване на мишката.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.