Current time in Vietnam:
Bulgarian

Някои съвети за получаване на виза за Виетнам

Така, най-накрая сте заявили Вашата виза за Виетнам през сайта Виетнамска Виза Онлайн. Вие най-накрая сте на път да изследвате и да се насладите на приключението на живота си, тук, в тази малка страна Виетнам.

Вече сте подготвили всичко и знаете, че накрая ще осъществите пътуването си до Виетнам, трябва да не забравяте, че трябва да платите такса за печат. Вие не можете да влезете във Виетнам, без паспортът Ви да е бил подпечатан имиграционен служител. Точно както и в други страни, които може би сте посетили, необходимо е да платите такса за печат. Печатът е потвърждение, че сте получили разрешение за влизане във Виетнам, и ако Вашата виза за Виетнам и паспортът Ви нямат печат, Вие ще бъдете върнати и лишени от правото да влезете в страната.

Колко струва и къде трябва да платите? При слизане от самолета ще отидете директно на гишето за пристигащи на летището. Тук ще трябва да платите определена сума, в зависимост, на първо място, от вида на визата, за която кандидатствате.

За повече информация относно таксите или тарифите, които ще трябва да платите, посетете Виетнамска Виза Онлайн и там ще видите всички различни тарифи, които трябва да подготвите при слизане от самолета.

Съветваме Ви да сте сигурни, че имате сумата в брой и да не разчитате на кредитните си карти и банкоматите. Не можете да платите тази сума чрез кредитната си карта, а и в района на летището няма банкомат на разположение.

Така че, ако искате Вашето пътуване да бъде приятно и вълнуващо, както сте го планували, когато сте подавали документите за онлайн виза за Виетнам, преди да се качите на самолета се уверете, че имате необходимата сума в джоба си, за да сте сигурни, че няма да бъдете задържани на летището и всичко ще бъде както трябва.

Още по-добре, преди да решите да отидете във Виетнам, да се допитате и да зададете своите въпроси на Виетнамска Виза Онлайн. Това е най-добрият вариант, вместо да рискувате и да пристигнете в страната, без да знаете какво да очаквате и да направите на първо място. Това е необходимо, за да направите пътуването и почивката си приятни като мястото, на което отивате.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.