Current time in Vietnam:
Bulgarian

Проста и лесна за получаване виза за Виетнам при пристигането

Пътуването до Виетнам, земята на красотата и приятелски настроените хора, сега е много просто, с появата на онлайн сайтове, които могат да Ви предоставят виза за Виетнам. Всичко, което трябва да направите е да следвате няколко прости стъпки и Вие можете да получите предварително писмо за одобрение. Това е всичко, от което се нуждаете, за да получите виза при пристигането си на виетнамско международно летище. Тази система за електронно издаване на виза не само спестява от ценното Ви време, но също така прави организирането на пътуването Ви лесно.

Обичайният начин за придобиване на виза е чрез Виетнамско консулство или Виетнамски дипломатически служби в чужбина. Тя може да се издаде, при влизане на за тези хора, които имат писмена покана от виетнамски агенции или туроператори, които са клонове на международни туристически компании във Виетнам. Гражданите на някои държави са освободени и не се нуждаят от виза за влизане в страната, например, страните-членки на АСЕАН като Индонезия, Тайланд, Малайзия, Лаос и Сингапур не се нуждаят от виза за посещение с продължителност до 30 дни. Гражданите на Филипините не се нуждаят от виза за престой до 21 дни, а тези на Бруней са освободени от визи за 15 дни. Освен това, гражданите на Корея, Япония, Норвегия, Швеция, Дания и Финландия също не се нуждаят от визи при престой до 15 дни. Наскоро руските граждани също бяха освободени от придобиване на виза за 15 дни.

Онлайн сайтовете предлагат много прост и лесен начин за получаване на виза за Виетнам. От тези сайтове можете да получите цялата необходима информация относно визите за Виетнам. Процесът е прост, първо трябва да попълните в един онлайн формуляр цялата необходима информация, като номер на паспорт, продължителност на престоя, и т.н. След подаването на този формуляр, в рамките на 2 работни дни ще получите предварително писмо за одобрение на електронната си поща. Преди да се качите на борда на самолета, трябва да представите това писмо, заедно с две снимки в паспортен формат. При пристигането си на някое от международните летища във Виетнам, ще Ви бъде дадена визата. Визовата такса може да бъде платена по няколко начина. Информация за плащането може да намерите на тези сайтове.

Предлагат се два вида визи: еднократни или многократни визи. Виза, с която може да се влезе във Виетнам само веднъж се нарича “еднократна входна виза”. Ако на човек се налага да посети Виетнам няколко пъти в определен период от време, тогава той ще има нужда от “многократна входна виза”. След като сте решили да пътувате до Виетнам, получаването на виза е една малка задача, която обаче изисква много време, затова използването на тези онлайн сайтове не само Ви спестява време, но също така и пари. Един такъв сайт, от където можете да получите виза за Виетнам, е www.Visa-Vietnam.org . Този сайт предлага много лесен достъп и безпроблемно заплащане на таксата за виза. Посетете този сайт и разгледайте различните възможности за получаване на виза за Виетнам.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.