Current time in Vietnam:
Bulgarian

Процедура за онлайн кандидатстване за виза

Обикновено, в рамките на 24 часа след като направите плащането, ние ще Ви изпратим писмо за одобрение на Вашата виза на летището. Моля, пишете ни на info@vietnamimmigration.com, ако все още не сте получили писмото за одобрение след повече от 24 часа.

Ето процедурата.

Стъпка 1.

След като ни изпратите онлайн заявление за издаване на виза през нашия сайт www.vietnamimmigration.com, Вие ще получите потвърждение от нас, че сме получили Вашето заявление за издаване на виза.

Ние ще Ви изпратим искане за плащане в рамките на 1 час след като разглеждаме заявлението за издаване на виза, за да сме сигурни, че ще бъде одобрено. Ние приемаме плащане с кредитни карти, PayPal, Western Union или банков трансфер.

Стъпка 2.

В рамките на 24 часа след получаване на плащането, ние ще Ви изпратим одобрително писмо с код за вземане на визата при пристигането Ви на летището във Виетнам (летището в градовете Хо Чи Мин, Ханой или Дананг). Одобрително писмо ще Ви бъде изпратено по електронен път в JPEG, PNG или PDF формат като прикачен файл. Моля, пишете ни на info@vietnamimmigration.com , ако не получите писмото за одобрение повече от 24 часа.

Стъпка 3.

След получаване на одобрителното писмо, вие трябва да разпечатате писмото, за да го покажете при качването на борда на самолета и при получаването на Вашата виза на летището във Виетнам, в столицата Ханой, град Хо Чи Мин или Сайгон, и град Дананг. Без одобрително писмо Вие не можете да влезете във Виетнам и да получите визата си.

Моля, подгответе 2 снимки във формат 4x6cm или паспортен, също и пари в брой (USD) за такса за печат или имиграционна такса на летището – 25 USD за всяка еднократна входна виза или 50 USD за всяка виза за многократно влизане.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.