Current time in Vietnam:
Bulgarian

Получаване на онлайн виза за Виетнам

В случай, че планирате да посетите Виетнам и не разполагате с достатъчно свободно време за посещение на Посолството и чакане на опашка, тогава отговорът на Вашата дилема е да заявите виза за Виетнам онлайн чрез сайт. Това е много лесно и удобно. Туристическите агенти могат да Ви помогнат в уреждането на предварително одобрително писмо за Вашата виза. Вие ще получите визата при пристигане на всяко международно летище във Виетнам.

Целият процес може да се извърши в три стъпки, които няма да отнемат повече от няколко часа в рамките на 1-2 дни. В случай на извънредна ситуация, процесът може да приключи в рамките на един ден. Първата стъпка е да откриете онлайн сайт, който предлага издаването на виза. След това, трябва да попълните формуляра, който може да свалите от сайта. Ще се изисква да предоставите лична информация за Вашето посещение и престой във Виетнам. Тази информация се запазва в тайна. След това ще получите предварително одобрително писмо в рамките на два работни дни от датата на заявлението за виза.

Втората стъпка е да отпечатате това предварително одобрително писмо, и да подготвите две снимки в паспортен формат. Тези неща трябва да носите със себе си при пристигането си на международното летище във Виетнам. Снимките трябва да бъдат в анфас, без тъмни очила или шапка. В случай, че носите очила по медицински предписания, тогава Вие трябва да бъдете с тях и на снимката. Снимката може да бъде както цветна, така и чернобяла.

Последната стъпка е получаване на визата, подпечатана на летището. Посетете Визовото гише за пристигащи и след заплащане на такса за печат, можете да получите визата върху паспорта си. Таксата за печат е за предпочитане да бъде платена в брой. Трябва да носите необходимата сума за таксата в брой, защото няма да намерите банкомат в този район на летището. Можете да проверите точния размер на таксата за печат в сайта, от където сте заявили визата си.

Тази виза може да получите единствено, ако пътувате със самолет. Могат да бъдат заявени два типа виза. Първият е еднократната виза, която допуска влизане и излизане във Виетнам само веднъж. Например, в случай, че имате виза за 30 дни, но напуснете Виетнам след 15 дни, то няма да Ви бъде разрешено да влезете отново в страната, дори и когато визата Ви е валидна за още 15 дни. Вторият вид виза, позволява неколкократно влизане и излизане във Виетнам и се нарича виза за многократно влизане. Докато е валидна визата може да идвате и си отивате толкова пъти, колкото искате. Така че, какво чакате? Просто влезте в сайта и заявете Вашата онлайн виза за Виетнам днес на https://www.vietnamimmigration.com/.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.