Current time in Vietnam:
Bulgarian

Получаване на виетнамска виза при пристигането на летището

Много е важно да притежавате виза, когато решите да пътувате до някоя страна в чужбина. В наши дни, не е трудно да получите виза, тъй като агенциите извършват целия процес по издаването в рамките на максимум петнадесет дни. Това се отнася за почти всички държави, включително Виетнам. Много е лесно да получите Виза за Виетнам, при условие, че дадете всички необходими документи на визовите служби. Процесът преминава доста ефективно и трябва да бъде извършен, тъй като това се препоръчва от закона. Човек не трябва да се опитва да влезе, в която и да е страна без виза, и да си навлича излишни проблеми. Пристигането в чужда страна, трябва да бъде спокойно, за да бъде може да прекарате останалата част от престоя си безпроблемно.

За тези, които пътуват със самолет, е необходимо да притежават виза, със следните данни: име, пол, дата на раждане, националност и номер на паспорт. Тези данни се изисква да бъдат попълнени от лицето във формуляра за кандидатстване за виза, който може да се изтегли от интернет. След като лицето получи формуляра онлайн, той може да го попълни и след това, заедно с необходимите документи, да го представи на визовите служби. Лицето трябва да приключи с всички тези формалности по-рано, така че да има достатъчно време преди пътуването към чуждата страна. Бързането в последния момент трябва да бъде избугнато, както и плащането на допълнителните такси за това.

Всички процедури по издаването на виза за Виетнам могат да бъдат извършени онлайн, като за това се плаща малка такса за обслужване, но лицето трябва да е сигурно, че ще получи писмо за потвърждение от визовата служба след приключването на всяка стъпка по обработката на визата. Той трябва да заплати таксата за услугата, само след като е сигурен, че всички процедури са били завършени успешно и той ще получи валидна виза с необходимия печат върху нея. Лицата, притежаващи валидна виза, може да пребивават във Виетнам един ден повече дори и след срока на валидност на визата.

Те могат също така да пристигнат в страната, един ден преди датата, посочена във визата. Доказателство за истиността да визата може да се получи от самата визова служба под формата на одобрително писмо за виза. Посещението на Виетнам е едно прекрасно преживяване, тъй като това е страна със субтропичен климат. Човек трябва винаги да се стреми да посети всяко място с подходящите закононни документи, така че целият му престой да бъде спокоен и приятен. Въпреки, че се предлага и спешна услуга за издаване на виза за Виетнам, опитайте се да приключите с този процес предварително, така че да разполагате с достатъчно време, за да получите визата си  потвърдена и проверена.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.