Current time in Vietnam:
Bulgarian

Научете повече за услугата Виза за Виетнам при пристигането

Виза при пристигането успя да стане популярен нов начин, тъй като тя се поръчва онлайн, преди да предприемете полета. Когато искате да получите виза за Виетнам, трябва само да влезете в Интернет и да попълните формуляр за кандидатстване за виза. Обикновено трябва да се извършат четири стъпки, за да можете да получите виза за Виетнам, когато пристигнете. Това може да отнеме 2 дни или 1 ден при най-спешните случаи. Всичко, което е необходимо да направите е да попълните формуляра за кандидатстване; да заплатите таксата за обслужване, да получите одобрителното писмо и да вземете Вашата виза при пристигането Ви на летището.

Първо, трябва предварително да попълните формуляра за кандидатстване за виетнамска виза Трябва да попълните всички данни, включително Вашите лични данни, и да го изпратите по електронната поща. На второ място, трябва да потвърдите информацията и да платите определената такса. След това, Вие ще получите потвърждение, че формулярът за кандидатстване за виза е успешно изпратен до фирмата. Ако всички данни са вписани правилно и информацията е точна, таксата за услугата ще бъде платена чрез надеждни и сигурни трети страни. Информацията при кандидатстване за виетнамска виза се подава в Отдела за имиграция на Виетнам, за да можете да получите писмо за одобрение, след потвърждение на плащането.

След около 2 дни, одобрителното писмо за кандидатстването Ви за виза за Виетнам ще бъде изпратено до Вас чрез електронна поща. Вие трябва да го отпечатате и да го носите с Вас при пристигането на летището във Виетнам. Отделът за имиграция във Виетнам изпраща оригиналното писмо за одобрение на визовата служба и на имиграционните служби при пристигането Ви на летището във Виетнам. Въпреки че одобрителното писмо е разпечатка, имиграционният отдел го приема, защото Вашата кандидатура може да се провери. Последната стъпка при получаване на виза за Виетнам е да получите печат на визата. При пристигането на летището във Виетнам, трябва да получите печат на Вашата виетнамска виза в паспорта. Вие трябва да попълните формуляра за виза, да прикрепите Вашите снимки и да платите таксата за печат на визата за Виетнам на служителя от имиграционния отдел. Таксата зависи от вида на визата, за която се отнася.

При кандидатстване за виза за Виетнам при пристигането, има няколко неща, които трябва да носите със себе си при пристигането на летището.

  • Идентични снимки, с размер 2х2 инча, направени през последните 6 месеца.
  • Разстоянието от долния край на брадичката до горния край на главата трябва да бъде между 1 до 13/8 инча.
  • Цветни или черно-бели снимки.
  • Трябва да се вижда цялото лице в анфас, а фонът да е почти или напълно бял.
  • На снимките трябва да бъдете с нормално ежедневно облекло, без шапка или друг аксесоар за глава, който скрива косата.
  • Униформите трябва да се избягват, с изключение на религиозно облекло, носено ежедневно.
YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.