Current time in Vietnam:
Bulgarian

Много е лесно да получиш виетнамска виза онлайн

Пътуването от едно място към друго, особено с въздушен транспорт изисква да се носят някои правни документи. Един такъв документ е визата, която е за идентификация на лицето, което пътува и датите, посочени във визата показват периода, през които то може да остане в чуждата страна. По желание, визата може да бъде удължена. Но има някои процедури, които човек трябва да извърши, преди да бъде удължена визата. Виза се изисква от закона, когато пътувате в чужбина, дори във Виетнам. Тъй като закона и реда в тази страна са много строги, човек не трябва да се опитва да прави неща, с които да ги нарушава и да си създава неприятности по време на посещението си. Първото нещо, което се изисква от закона е виза за Виетнам, която е проверена от летищните власти при пристигане в тази страна.

Много е лесно човек да получи виетнамска виза онлайн, в случай че не желае да се обърне към визова служба. За да бъде човек сигурен в онлайн процеса, трябва да настоява за получаване на писмо за потвърждение от онлайн фирмата като доказателство. Тези услуги се предоставят срещу заплащане на малка такса, която човек трябва да заплати след като се увери, че целият процес е завършен успешно. При попълване на формуляра за издаване на виза, от лицето се изисква да попълни данни, като например трите имена, националност, възраст, дата на раждане и паспортни данни. След като формулярът е одобрен, тогава процесът по издаване на виза за Виетнам започва да тече по-бързо. Нужни са не повече от около петнадесет дни за цялата процедура, и е добре всичко да бъде направено предварително, а не в последната минута.

Важно е да се набавят всички необходими документи, преди пристигането във Виетнам. Това не е сложно и не е необхозимо човек да се притеснява за това. Изисква се само да се носят необходимите документи, за да стане всичко бързо. За получаване на виза за Виетнам, можете да се обърнете за помощ към пътническите офиси във Виетнам, които ще Ви помогнат при кандидатстването за виза коректно и своевременно. Визата трябва да бъде подпечатана и подписана от оторизирания за това орган, за да бъде одобрена на летището. Валидната виза позволява на човек да остане един ден допълнително, разбира се, с разрешение на авиокомпанията. На разположение е и спешна услуга за получаване на виза за Виетнам, в случай че лицето се нуждае от издаване на виза за по-малко от петнадесет дни. Човек винаги трябва да държи да получи писмо от визовия офис, което да потвърди автентичността на визата. Така пътуването в чужбина може да бъде много забавно, когато човек го направи с всички необходими документи и средста.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.