Current time in Vietnam:
Bulgarian

В днешно време не е трудно да получите виза за Виетнам

Обмисляли ли сте някога да посетите Виетнам, нямате никаква представа за това къде се намира виетнамското посолство във Вашата страна? Или пък намирате за интересно да проучите тази историческа страна, но не можете да намерите тяхното посолство там, откъдето идвате. Няма нужда да мислите и да се тревожите повече за това. Може би сте чували, че Виетнам вече е отворен за туристи и посетители на страната.

Знаете ли, че можете да получите виза за Виетнам чрез www.vietnamimmigration.com? Да, правилно прочетохте. Поради напредъка на технологиите в днешно време, дори страните, за които не сте чували и е било трудно да откриете са вече в ръцете ни.

Виза за Виетнам не е трудно да се получи в днешно време. Всичко, което трябва да направите е да посетите уебсайта, тъй като виетнамският Отдел за имиграция внедри модерна електронна система за обработка на виетнамските визи за пътуване.

Обърнете внимание обаче, че тази система работи само за летищата. Всичко, което трябва да направите е да следвате всички инструкции и да представите необходимото и Вашата виза за Виетнам ще бъде веднага одобрена без никакви проблеми и главоболия.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.