Current time in Vietnam:
Bulgarian

Законна ли е услугата Виза при пристигане?

Да, услугата Виза за Виетнам при пристигане е законна. Вие трябва да имате одобрително писмо от Отдела за имиграция на Виетнам (Правителството на Виетнам), след това можете да получите Вашата виза при пристигане на летищата във Виетнам.

След получаване на Вашето заявление за виза чрез електронна поща или попълнен онлайн формуляр, ние ще подадем молба за издаване на виза в Имиграционния отдел на Виетнам, за да бъдете одобрени. След като Вашето заявление е одобрено, ще получите одобрително писмо по електронната поща. Моля, не забравяйте да отпечатате писмото, за да го представите при качване на борда и при получаване на визата, когато пристигнете на летището във Виетнам.

Най-общо, искането Ви за виза ще бъде одобрено от Отдела за имиграция. Ние просто получаваме Вашето искане за виза и го представяме на правителствена служба, за да го одобри. Таксата, която ни плащате е наречена такса обслужване (такса, която трябва да платите за нашата работа – да получите писмо за одобрение на визата ви).

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.