Current time in Vietnam:
Bulgarian

Как да получите виза за Виетнам?

След като сте получили достъп до сайта, трябва да попълните онлайн формуляр. След това трябва да потвърдите Вашата кандидатура и ще трябва да извършите плащането онлайн през портала за плащане G2S.

Изчакайте два работни дни за получаване на предварително писмо за одобрение, което трябва да разпечатате и да запазите. (НЕ ГО ГУБЕТЕ!) След това прикрепете към писмото 2 снимки в паспортен размер, 4x6cm. Трябва да сте подготвили това при качване на борда на самолета на път за Виетнам.

При пристигането си на някое от международните летища във Виетнам, покажете за проверка предварителното писмо за одобрение на визовото гише за пристигащи. Подгответе необходимата сума пари, за да платите таксата за печат. Визата Ви ще бъде подпечатана и дадена от имиграционните служители в рамките на 5-10 минути. Вашата виза за Виетнам е одобрена и Вие сте на път да проучите и откриете какво може да предложи тази малка и все още недокосната земя.

Само не забравяйте да следвате всичко при кандидатстването за виза за Виетнам на виетнамска виза онлайн.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.