Current time in Vietnam:
Bulgarian

Как да получим виетнамска виза, без да посещаваме Посолството

Ако желаете да посетите Виетнам, то тогава има едно важно изискване – да притежавате виетнамска виза. Разбира се, ако пребивавате в страна, която има договорка с Правителството на Виетнам за едностранно или двустранно освобождаване от виза, то в този случай ще Ви бъде необходима туристическа виза за Виетнам. Туристическата виза за Виетнам в този случай е валидна за период от най-малко петнадесет дни до един месец.

Ако сте от този тип хора, които искат да избегнат безкрайно дългите визови процедури за кандидатстване в местното посолство на Виетнам, отдъхнете си облекчено, защото услугата виза за Виетнам при пристигане е дошла да Ви спаси. Онлайн заявлението за издаване на виза за Виетнам е напълно законно и е подкрепена от Отдела за имиграция на Виетнам. Има няколко варианта за виза – едномесечна виза при пристигането (еднократна), едночесечна виза при пристигането (многократна), тримесечна виза за пристигане (еднократна) и тримесечна виза при пристигането (многократна).

Също така е силно препоръчително да се избере възможността за получаване на виза за Виетнам при пристигането, тъй като това е много удобно, и не съществуват глоби и допълнителни такси, ако не успее да получите визата си. Това е нов начин за получаване на виза. Процесът представлява онлайн заявяване за издаване на виза, при пътуване с въздушен транспорт. Трябва да потърсите онлайн фирми, предлагащи тази услуга. Целият процес ще отнеме два работни дни. При спешен случай или при извънредни ситуации, процесът по издаване на виза може да бъде завършен за един ден. Целият процес е разделен на четири стъпки.

Първата стъпка е да попълните формуляр за кандидатстване, който е качен на сайта. Изисква се да попълните Вашите лични данни във формуляра и да го изпратите чрез електронна поща. При потвърждаване на Вашите лични данни и друга необходима информация, ще се изисква да платите такса за обслужване. Таксите могат да бъдат платени чрез надеждни системи като WU, Xoom, PayPal и др. След получаване на плащането, агенцията ще предостави Вашите лични данни на Отдела за имиграция във Виетнам и ще Ви осигури одобрително писмо от Виетнамското правителство, което ще получите на електронната си поща в рамките на период от два дни. Оригиналът на писмото се изпраща на фирмата, чрез която кандидатствате, от Отдела за имиграция на Виетнам, заедно с факс до Имиграционната служба, когато пристигнете на виетнамското летище. Властите там ще разрешат влизането Ви, тъй като заявлението Ви за виза е предварително внимателно проверено от тях. Вземете своята подпечатана виза, като попълните формуляра, поставите снимката си и заплатите таксата.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.