Current time in Vietnam:
Bulgarian

Колко лесно и бързо може да получите виза за Виетнам

След като сте намерили и посетили Виетнамска виза онлайн, и установите колко лесно и бързо може да получите виза за Виетнам, все още ще има много въпроси, които да Ви притесняват, като например как да платите за Вашата виза за Виетнам.

Вашият следващ въпрос ще бъде как да се уредят плащанията, които са необходими, за да вземете виза за Виетнам?

Това не е толкова голям проблем и няма от какво да се притеснявате, тъй като всичко е обяснено, както и различните разходи и суми, които трябва да платите. Виетнамска Виза Онлайн може да бъде Вашият източник, от където да научите точната сума, която ще трябва да платите.

Що се отнася до начина на плащане, те предлагат 4 метода на плащане, от които можете да избирате.

—Можете да платите с кредитната си карта чрез Gate2Shop (www.Gate2Shop.Com). Просто следвайте инструкциите при попълване на онлайн формуляра им, за да се сте сигурни, че няма да имате проблеми по-късно.

Можете да платите с MasterCard, VisaCard, SwitchCards или SoloCrads, DinnersCards или чрез Paypal. След като сте извършили плащането, ще получите потвърждение дали плащането Ви е било успешно получено или не.

Можете също да платите чрез Moneybookers.Com – просто попълнете необходимата лична информация, след което тя ще бъде изпратена на Moneybookers.Com и в рамките на 1-2 часа след подаването ще получите имейл от www.vietnamimmigration.com , съдържащ подробна информация за транзакцията.

По-късно ще бъдете помолени да изпратите номер за проследяване, предоставен от Monybookers.Com, за да потвърдите плащането, което сте направили. Веднага след това ще започне обработката на Вашата виза за Виетнам.

Третият метод на плащане е чрез Western Union. След като изберете начина на плащане и попълните необходимата информация, можете подадете формуляра онлайн. След един или два часа ще получите имейл от тях, съдържащ данни за транзакцията. След това от Вас ще бъде поискано да платите чрез www.WesternUnion.Com, след това да препратите плащането до Виетнам, като използване данните, които са Ви изпратени.

По-късно, може да поискат от Вас да дадете своя MTCN контролен номер на паричния трансфер на Western Union в потвърждение на плащането Ви. Веднага след това ще започне обработването на Вашата виза.

Последният вариант е чрез банков трансфер през ACB Bank. Точно както по-горните 3 начина на плащане, след като попълните формуляра и изберете начина на плащане, ще бъдете пренасочени към страница, показваща, че сте извършили всичко успешно и в същото време ще получите имейл от сайта, който потвърждава информацията, която сте предоставили, както и начина на плащане, който сте избрали.

След 1-2 часа ще получите отново имейл с детайлите за плащането чрез банков превод в ACB Bank. След това ще трябва да преведете парите от вашата банкова сметка в сметка на ACB Bank. След получаване на разписка от банката, ще трябва да им изпратите копие по имейл, че сте я получили и обработката на Вашата виза за Виетнам ще започне веднага.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.