Current time in Vietnam:
Bulgarian

Как мога да проверя статуса на моето заявление за виза за Виетнам?

За проверка на статуса на Вашето заявление за виза за Виетнам, моля, изпратете ни Вашето име и номер на паспорт на info@vietnamimmigration.com. След това наш сътрудник ще провери и ще Ви отговори по електронната поща в най-кратък срок.

Защо не може да проверите онлайн при нас?

С цел защита на личните Ви данни и Вашите поверителност, ние не съхраняваме Вашите данни на нашата интернет страница. Никой не може да гарантира 100%, че уеб сайтът е защитен срещу хакерски атаки, и разбира се, не можем да гарантираме 100%, че нашият сайт е защитен от такива. Следователно, за да защитим личните Ви данни, моля свържете се с нас чрез имейл info@vietnamimmigration.com, за да проверите статуса на Вашата виза с нашия онлайн сътрудник.

Защо ние не приемаме телефонно обаждане за проверка на Вашия визов статус?

Получаване на виза за влизане в дадена страна е много важно и Вие можете да загубите много пари, ако възникне проблем с визата Ви. Ние не искаме да допуснем проблем с визата Ви, затова държим заявлението Ви за виза да бъде потвърдено чрез електронна поща. По този този начин, ние сме сигурни, че всички разбираме правилно Вашето заявление за виза, и ние ще бъдем отговорни за това, което потвърдим по електронната поща.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.