Current time in Vietnam:
Bulgarian

Безпроблемна виза за Виетнам – Онлайн!!

Независимо дали посещавате Виетнам по работа или като турист, Вие трябва да получите виза. Получаване на виза за Виетнам е доста лесно, особено онлайн. Има много интернет страници, които предлагат законна и евтина услуга, помагайки Ви да получите виза при пристигането онлайн. Това е толкова просто, колкото и кандидатстването онлайн за виза, която ще получите подпечатана при пристигането Ви на летището.

Има много начини за кандидатстване за виза. Вие трябва предварително да премислите всичко. Колко хора ще пътувате и колко дълго искате да останете. Трябва да решите и дали искате еднократна входна виза или многократна такава. Таксите за обслужването и за печата са различни за различния тип визи. Обикновено продължителността на визата е един месец или три месеца. Като визата може да бъде за еднократно влизане или за многократно влизане. Хората, които посещават страната с бизнес цел, обикновено предпочитат многократна виза. Таксата за услугата за многократна входна виза е малко по-висока от тази за еднократната.

Важно е да знаете как да извършите плащанията, за да получите своята виза за Виетнам. Обикновени има четири варианта за извършване на плащането. Първият вариант е да платите чрез Вашата кредитна карта. Интернет страниците ще Ви отведат да платите чрез безопасни и сигурни портали за плащане. Можете да използвате карта Visa, Master Card, Dinners Card, или дори PayPal. Вторият начин за извършване на плащането е чрез интернет страницата, където ще трябва да създадете акаунт и ще можете да изпратите пари до Виетнам, като ще получите разписка за това, която ще съдържа номер за проследяване. Това ще Ви послужи, за да потвърдите плащането, както и да имате възможност да го следите.

Третият вариант за извършване на плащане е чрез Western Union. Ако изберете тази опция, след попълването на формуляра, ще бъдете уведомени в рамките на един до два работни часа, чрез имейл за подробностите по сделката. Последната възможност е да направите плащане по банков път. След като попълните формуляра и го подадете, трябва да изберете опцията за плащане с банков превод чрез банка ACB. Всички тези начини на плащане са достатъчно безопасни и сигурни, така че не трябва да се притеснявате, когато извършвате необходимите плащания.

Ако Вие сте виетнамски гражданин, пребиваващ в друга държава, сте освободени от кандидатстването за виза. Виетнамците са много тясно сплотена общност, и считат хората от виетнамски произход, които пребивават в чужбина, за неразделна част от тяхното общество и затова са освободени от кандидатстване за виза. Това беше предложено в  резолюция 36-NQ/TW на CPV Политбюро. Целта на тази резолюция е да се създадат благоприятни условия за хората, пребиваващи в чужбина, за да посетят страната и да се срещнат с любимите си хора и по този начин да поддържат връзка с тях.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.