Current time in Vietnam:
Bulgarian

Да получите виза за Виетнам онлайн е просто и лесно

Ако имате намерение да пътувате до Виетнам или която и да е друга страна, първото нещо, за което трябва да помислите е визата. Получаването на виза е дълъг процес, който отнема много време и включва няколко тънкости. За да избегнете това, можете да се възползвате от онлайн услугата за получаване на виза за Виетнам. Процедурата е лесна и бърза. Човек не трябва да тича до Посолството, за да получи виза. Всичко, което трябва да направи, е да кандидатства за виза при пристигането си, което означава, че визата може да бъде получена, когато пътникът пристигне на летището. Има няколко инструкции, които трябва да се следват, за да получите виза за Виетнам.

Преди всичко, трябва да попълните личната си информация, която включва трите имена, дата на раждане, пол, номер на паспорта, националност, продължителност на престоя във Виетнам, вид виза (еднократна или многократна), тип услуга (нормална или спешна), номер на полета и място на пристигане (основните летища са Ной Бай (Ханой) и Тан Сон Нхат (Хо Чи Мин). Може да се попълни формулярът, който се намира на Vietnamimmigration.com и да се изпрати по електронна поща.

След като попълните формуляра, втората стъпка, която трябва да направите, е да потвърдите информацията, така че обработката на визата Ви да започне, след това трябва да извършите плащането за услугата. В последствие, ще получите потвърждение на искането Ви за виза на Вашата електронна поща. Само в случай, че не получите имейл за потвърждение на виза при пристигането, можете да се свържете с фирмата чрез електронната поща. Прочетете внимателно инструкциите за плащане, преди да извършите плащането. Инструкциите се отнасят само за таксата за обслужване.

Вашите лични данни и цялата необходима информация се предоставя на Отдела за имиграция на Виетнам и от там ще получите писмо за одобрение на визата, след като извършите плащането. Всички кандидатстващи за визи, които се получават при пристигане, получават писмата за одобрение по електронната поща. Одобрителното писмо се изпраща от Имиграционния отдел. Информацията за пътника се изпраща към базата данни на Отдела за имиграция, при пристигането му на летището. Пътникът трябва да носи отпечатано одобрителното писмо за визата, което е получил от Имиграционния отдел.

Последната стъпка е да получите печат на визата . Одобрителното писмо за визата е много важно и пътникът трябва да го покаже два пъти. Първо, трябва да се покаже при качване на самолета в собствената страна на пътника, и след това, на имиграционния служител във Виетнам. Пътникът е длъжен да носи всички необходими документи, за да получите визата си подпечатана от имиграционния служител. След получаване на одобрителното писмо, служителят ще подпечата визата, след това пътникът трябва да попълни формуляр за влизане и излизане от страната и с това процесът е завършен.

Получаването на виза за Виетнам онлайн е прост процес. Всеки път, когато планирате пътуване до Виетнам, винаги избирайте онлайн варианта за издаване на виза.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.